Тръгваме много сериозно към местните избори. Първи приехме предизборната си

...
Тръгваме много сериозно към местните избори. Първи приехме предизборната си
Коментари Харесай

Нинова: Местните избори са възможност за истинската промяна

Тръгваме доста съществено към локалните избори. Първи приехме предизборната си платформа, което за над е доста значимо, и първи одобрихме 138 претенденти за кметове и листи. Следващата седмица ще продължим с другите над 100. Тръгваме с висока степен на подготвеност.


Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто от партията подадоха документи за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК), съобщи кореспондент на БГНЕС.

За нас локалните избори са опция да стане същинската смяна в България, тъй като смяната на върха в парламентарната власт и законодателната власт не стана. Там смяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и опцията това да бъде променено са локалните избори, сподели още Нинова.

Тя прикани жителите да излязат и гласоподават през октомври, тъй като „ смяната е в техните ръце ”.

Според Нинова съществена цел пред левицата е да трансформират модела „ ГЕРБ “.

Промяна на модела на задкулисието и на паралелната страна на ГЕРБ, който се е вклинил в общините към този момент години наред, посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова разяснява, че съгласно нея няма да има проблем при одобряването на кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София на Националния съвет на левицата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР