Тръгнаха си. Всички изгонени от правителството руски дипломати и служители

...
Тръгнаха си. Всички изгонени от правителството руски дипломати и служители
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: чемодан, вокзал, Москва

Тръгнаха си. Всички изгонени от държавното управление съветски дипломати и чиновници на посолството, дружно с техните фамилии и домашни любимци се натовариха на две особено изпратени от Русия самолета и поеха дългия път към дома. А там на място - на Летище София - жители ги изпратиха с плакати: Чемодан - вокзал - Москва.

Германия се приготвя за тотално прекъсване на газа от страна на Русия. Министърът на стопанската система Роберт Хабек разгласи, че става дума за икономическа война и предизвести, че поради неналичието на газ е допустимо да се стигне до режим на топлата вода. Е, по този начин става, когато 20 години водиш политика на " икономическо въздържане "...

Президентът на Република Северна Македония Стево Пендаровски съобщи, че предлагането на Франция по проблема за договарянията на страната за еврочленство е задоволително за него. Щеше да е чудесна вест, в случай че не бе допълнил, че въпреки всичко в Скопие нямало единодушие за включването на българите в конституцията на страната.

" Продължаваме промяната " и отцепниците от " ИТН " организираха среща, на която пробваха да си изяснят дали любовта сред тях може да трае още един кабинет време. Отговорът е - публично - неразбираем, само че подтекстът е много явен...

И за край - Иван Федотов, един от вратарите на съветския народен тим по хокей на лед, е бил арестуван в Санкт Петербург по съмнение, че отказал да отбие военна работа. Така става, когато си позволиш да подпишеш професионален контракт с тим от Съединени американски щати. Или най-малко по този начин става, когато си руснак.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР