Трагичният край на 43-годишния актьор Ангел Генов потресе България, а

...
Трагичният край на 43-годишния актьор Ангел Генов потресе България, а
Коментари Харесай

Ето какви са версиите за смъртта на българския актьор, който почина в Лондон

 Трагичният завършек на 43-годишния артист Ангел Генов потресе България, а най-съкрушена е майка му - актрисата Нели Монеджикова, която от години играе в спектакъл " Сълза и смях ", участва и в сериала на Нова тв " Ол Инклузив ". 

След като през 2006-та тя погреба брачна половинка си - един от най-харизматичните ни артисти Антоний Генов, в този момент изпраща и синът си, който беше открив мъртъв в жилището си в Лондон предишния понеделник.

Версиите за гибелта на младия артист не са една или две, като досега към момента не е ясно какво тъкмо е предизвикало гибелта му, а околните му желаеха да бъде направена аутопсия. Два дни Ангел не отговарял на телефона си и по тази причина приятелите му се принудили да повикат полиция и да разбият вратата на жилището му.

Според една от версиите, която занапред ще се тиражира, английските медици са излезли със умозаключение, че младият артист е умрял от тежка интоксикация на организма след запой - версия, която фамилията му отхвърля да одобри, написа " Уикенд ".

Приятели на Ангел обаче споделят, че той постоянно е злоупотребявал с алкохол, от време на време приемал и опиати. " Пиеше доста, изключително в последните години ", свидетелстват негови сътрудници. Прави опити да спре, обаче неотдавна отново се връща към чашката. Фамилна съдба... Няма данни да е бил инфектиран и с COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР