Трагичен инцидент се случи в дъждовните сутрешни часове в Пловдив.

...
Трагичен инцидент се случи в дъждовните сутрешни часове в Пловдив.
Коментари Харесай

Едва ли някога се е случвала подобна драма като тази в Пловдив

Трагичен случай се случи в дъждовните утринни часове в Пловдив. Както БЛИЦ писа 82-годишната Стоянка скочи от 9-ия етаж на многоетажен жилищен блок наоколо до центъра на града.

Възрастната жена живеела сама. Преди години сестра й се самоубила по същия метод, твърди TrafficNews.bg. Скочила от балкона в жилището си, намиращ се в същия блок. Мъжът и синът на Стоянка също били умряли, като вторият бил боен.

Жената била мъчно преносима. Нейни съседи описват, че последните дни била посърнала и имала посърнал тип.

" Беше пожълтяла, изглеждаше доста изнемощяла ", описа съседка на умрялата.

Момчета, които пиели кафе в квартала тази заран, чули мощен тропот и незабавно се отзовали при източника. Сблъскали се с извънредно тежка панорама на безжизненото тяло на пенсионерката. Били шокирани, само че запазили хладнокръвие.

Веднага се обадили на кола за спешна помощ и полиция, а медиците и органите на реда реагирали скоростно. Констатирано е, че дамата е умряла на място. Тялото било откарано, с цел да не травмира минувачи.





Това е блокът, от който е скочила дамата.





Жители на централния пловдивски регион, където тази заран жена скочи от балкона си на 9-ия етаж, се свързали с изданието, с цел да алармират за небрежност. В блоковата градинка и площадка, където е попаднало тялото на дамата, има следи от кръв, биологични частици и други вледеняващи остатъци от натрупа.

Травмиращата панорама е допълнена от изоставените найлони и ръкавици на медици и криминалисти, които припомнят за утринната покруса. Читателят ни позвънил на 112, с цел да подаде сигнал, в резултат на което преди секунди найлонът бил вдигнат, само че всички останали боклуци не престават да са там.

" Във въздуха се носи зловонна миризма. Биологични остатъци от дамата не престават да лежат в периметъра на случая. Дъждът спомага за бързото разложение и в действителност атмосферата е като от филм на ужасите. Ръкавиците, с които беше оглеждан трупът, са намясто ", за това свидетелства гражданин на блока, от който е осъществено самоубийството.

Той е и един от първите очевидци на страшния случай и дружно с приятеля си са извикали полиция. Двамата още са в потрес, само че са работили невъзмутимо и са създали всичко по силите си незабавната помощ да дойде бързо. Въпреки всичко, 82-годишната Стоянка е умряла намясто.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР