Трагедия в семейството на световноизвестен актьор.Леандро де Ниро Родригес, внук

...
Трагедия в семейството на световноизвестен актьор.Леандро де Ниро Родригес, внук
Коментари Харесай

Внукът на Робърт Де Ниро почина на 19 години

Трагедия в фамилията на знаменит артист.

Леандро де Ниро Родригес, внук на Робърт де Ниро, умря на 19 години, съобщи АП, представено от Българска телеграфна агенция.

Майка му, Дрена Де Ниро, заяви новината в понеделник в обява в Инстаграм.

„ Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да продължа и да популяризирам любовта и светлината, които ти по този начин ме накара да усещам, получавайки опцията да бъда твоя майка “, написа тя. Дрена, която също е актриса, е осиновена щерка на Робърт де Ниро и някогашната му брачна половинка Даян Абът.

„ Дълбоко съм сломен от кончината на обичания ми внук Лео. Много сме признателни за съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено усамотение, с цел да скърбим за загубата на Лео “, се споделя в изказване на Робърт де Ниро.

Според уеб страницата Ти Ем Зи Леандро е открит в апартамент в Ню Йорк, а нюйоркската полиция е съобщила, че „ 18-годишен мъж е открит в безсъзнание, не реагира и е разгласен за умрял на място “ на адрес на " Уолстрийт ". Леандро едвам неотдавна е навършил 19 години, прецизират осведомителните организации.

Леандро също има актьорски заслуги с функции в три плана, в които взе участие и майка му - „ Колекцията “, „ Кабаре Максим “ и „ Роди се звезда “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР