Трагедия сполетя семейството на Меган Маркъл, от нея коментар няма! Бащата

...
Трагедия сполетя семейството на Меган Маркъл, от нея коментар няма!
Бащата
Коментари Харесай

Масивен инсулт повали бащата на Меган Маркъл!

Трагедия сполетя фамилията на Меган Маркъл, от нея коментар няма!
Бащата на Меган Маркъл бе сполетян от огромно злощастие – повали го солиден инсулт. Новината бе оповестена от Дейли Мейл, а все още мъжът е в болница в Щатите като е изгубил говора си.
 Меган Маркъл
Меган Маркъл още не е проговорила след случилото се

Мнозина към този момент се питат дали това не е някакъв знак или зла прокоба, тъй като нещастието се е случила единствено седмица, преди Томас Маркъл да замине за Англия, където трябваше да участва на празненствата за платинения празник на кралицата.

Знаем, че Томас не съумя да отиде и на сватбата на дъщеря си с принц Хари преди години, когато пък получи инфаркт тъкмо преди този момент. Според някои фаталисти това е към този момент очевиден знак, че нещо в връзките му с Меган не е както би трябвало и го държи надалеч от нея.

В този ред на мисли, сестрата на Меган, на име Саманта, още от дълго време твърдеше, че заболяването на татко им е по виновност на дребната й сестра. Тя непосредствено атакува Меган в редица изявленията и я упрекна, че пет пари не е давала за фамилията си и тотално ги е зачеркнала от живота си, щом е влезнала в кралската фамилия.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР