Трагедия беляза живота на Лили Иванова. Примата на българската естрада

...
Трагедия беляза живота на Лили Иванова. Примата на българската естрада
Коментари Харесай

Пази Се В Пълна Тайна, Съболезнования. Почина Най-Близкият Човек На Лили Иванова. Преди Малко Вътрешни Разкриха, Че Примата Е Загубила

Трагедия беляза живота на Лили Иванова. Примата на българската сцена изживява тежка персонална драма. Само преди няколко дни тя е изгубила по-голямата си сестра Магда.

В последните няколко месеца здравословното положение на родственицата й не беше по никакъв начин положително. Приближени до изпълнителката разкриха пред „ Таблоид “, че сестра й се залежала. Вероятно е умряла от безсилие и от липса на сили да се бори с множеството си болести.

Въпреки тъгата, Лили Иванова е намерила сили да провежда сама всичко, обвързвано с погребението на кака й. Магда живееше в непретенциозен апартамент в столичния квартал „ Банишора “. Тя не пожела да се реалокира в по-елитен квартал и да е по-близо до сестра си.



През последното десетилетие двете сестри затоплиха връзките си. Дълги години те не си говореха поради неуредени имотни въпроси. Въпреки забележителното си материално състояние, Лили Иванова не отстъпи в абсурда за парцели сред нея и Магда. Но през последните години двете откриха пътя една към друга и откриха метод да изгладят разликите си.

Според слуховете, Лили Иванова е тази, която уредила сестра си с парцел в столицата. Навремето, когато беше належащо поданство, с цел да се живее в София, изпълнителката помогнала на Магда.

Последната станала столичанка с помощта на кака си. Но все пак в разногласието за парцели, Магда също не отстъпила.

Лили Иванова решила да погребе сестра си в частен гробищен парк в столицата. Примата на българската сцена била безапелационна, че няма да пропътува по 400 км всякога, когато желае да остави цветя на гроба на сестра си.

Поради това, изпълнителката решила, че е по-добре да я погребе в София, написа razkritia.com, базирайки се на „ Таблоид “.

Приближени до двете дами разясняват, че макар разликите си, те двете имали и доста общо. Характерът на починалата Магда по нищо не се отличавал от този на сестра й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР