Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София До

...
Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София До
Коментари Харесай

До 29 април се въвежда временна организация на движение между 20-и и 21-и км на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив

Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София

До 29 април се трансформира организацията на придвижване в посока Бургас сред 20-и и 21-и км на автомагистрала „ Тракия “ по отношение на ремонт на селскостопанския подлез. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София, а скоростта в сектора ще е понижена до 50 км/ч. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

По време на ремонтните действия и за повишение на сигурността на придвижване в часовете с натоварен трафик през почивните дни прекосяването на тежкотоварни коли над 12 тона краткотрайно ще се лимитира и пренасочва по обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив.

В петък от 12 до 20 часа и в събота от 8 до 14 часа камионите пътуващи в посока Пловдив ще се отбиват при 5-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път София – Пловдив и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-тия км на Автомагистрала „ Тракия “. В неделя ограничаването ще е от 8 до 14 часа и ще се употребява същото различно трасе.

При засилен трафик и при нужда може да се вкарва реверсивно придвижване с две ленти в посока Пловдив и една към София от 14 часа в петък до 14 часа в събота и две ленти в посока София и една към Пловдив от 14 до 20 часа в неделя.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР