Трафикът на хора е едно от най-тежките нарушения на правата

...
Трафикът на хора е едно от най-тежките нарушения на правата
Коментари Харесай

Антоанета Василева: България е страна на произход на престъпление

Трафикът на хора е едно от най-тежките нарушавания на правата на индивида, сподели в предаваането " Добро утро, България " на Радио " Фокус " Антоанета Василева – първи вицепрезидент в експертната Група за битка с трафика на хора (ГРЕТА) към Съвета на Европа. По думите и, България е страна на произход на това престъпление, което е съвременно средство, от което трафиканти печелят пари. Най-много пари се печелят от полова употреба, идната е трудовата, само че има и други, като трафик на органи, на бременни дами. Всичок окет може да се прави посредством експлоатация на хора трафикатнните тго паряв т. през годините стават смели и друзки и измислят способи всякакив да експлоатират жертвите.

Съветът на Европа сигнализира за нуждата от незабавни ограничения против трафика на хора в България. Върху какви основи би трябвало да бъде построена тактика и какви са съответните дейности, които би трябвало да бъдат подхванати? На въпросите дава отговор

Трафикът на охра в никакъв случай не е благопожелание. В огромна степен е посредством машинация подлъгвани са жертвите че ще работят в чужбина. Другият способ е нарачен лавър пердах. Добре изгреждащ мъж който впечатлява девойки и ги води в некоя страна в Западна европа и ги принуждава да проституират. ЧЕСТО В НАЧАЛОТО ЖЕРТВИТЕ НЕ СА НАЯСНО КАКВО ГИ ОЧАКВА А СЛЕД ОТВА МНОГО ТРУДОН съдебна експертиза ИЗМЪКВАТ. БЪЛАГРИ Я ЕСТРАНА НА ПОРИЗХОД.

Статистиката. Сочи че в последните тодини върха на айсбугра за 2022 към 460 са жертвити обфициалон разпознати. От опит знам че отва е дребен порцент. На вяска една жертва офици инид има още 9 които са в експроатация

 През послединте години се отбелязва отлив от тематиката и липса на политическа вола да се работи по политиките за битка с трафика на хора.

Мнотго постоянно осочено жертвите на трудова употреба не си дават сметка че са жертви. Принуждават ги да заплащат наказателни санкции и а всъкщност това са ясни за нас сигнали че нещо не е наред. За страдание българинът е по-малко грижовен към трудовите си права и постоянно става жертва на недобросъвестни работодатели освен в бълагиря. Имало е случаи в които и в Блъга офанзива беше и в Германия  етама. има в действителност една доста тежка употреба на накърнимост. Повечето хора имат потребности и да живеят по добър живот и това  е вратата на трафикатна към един човек да го употребява и въвлече към употреба

 Със половата е още по жеското и там обстановката е брутална. за сажала в международен мащаб тази експолратицои държи най-голям % на приход. По 20 клиента дневно една жена. може ясно да се разбере за какви чисти печалбистава въпрос за трафискатна. Тези дами не получават и цент от тези пари. най-вече да им подмятна наки оиевра с цел да си купят храна или някакви облекла като цяло другото нашето общество имаме и законодателнсот от 2002 години българинът се отнася грубо към жертвите не ги третира като жертви само че им поставя етикети. простаци толкоз засрамени че са станали жертви на трудова употреба че желаеха да заминат по-боистината е че всеки може да стане жертва на престъплени  иможе да бъде измамен

Пнад 150 души документи с висщше обара и с непознат език уязвимостта на хората е друга за други е че желаят по-добър живот за семейстават си и трафикатните го употребяват това.

Бълагиря има политики за битка с трафика на хора. Липсва дейното и използване на законите през последните години предварителната защита непрестанно трябав пъкъл се случва само че е най-слабо финансирана. Държавата е дебитор в това онтошение. Трябав пъкъла се покачат напъните за идентификация на жертвите да ги намираме интензивно. Сага управляващите се осланят на това жертвата сама да потърси помож, а това ряднко се случва. Сега интернет е огромен фактор за нбиране на жертвите. Со;циабните мрежи са като азбучник за тях. Вкъличетлон и деца се акспроативрат. Трафик и киберпрестъпленията. Много деца стават жертва без ние да го виждаме.

Най-добрата предварителна защита и предотвратяване е сериозното мислене и да сме осведомени за вероятните опасности. Сексуалната експлоат трудон може да се планува окособено когато е в лйбовна връзка. Но по отноше на трудовата ексстро валко повече сдържаност и подозрителност за обявите трябав задържително да се подпише контракт и да занят разпоредбите в дължавата в окято отиват. Да знаем на кого да се обадим да имама в себе си телефони на орга акоти обиха могли да ин опмогнат. Важно е да оставен алармирани към вероятните опасности. Тарбав да подхождаме сериозно към виско. Блъгараинът е романтимно надъхан постоянно когато има такова енщо окето е тварде хубава и малко повнимателно да го порчим. И работодателят може да се изследва в интернет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР