Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 9 часа е

...
Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 9 часа е
Коментари Харесай

По граничните пунктове трафикът е нормален

Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 9 часа е естествен, оповестява Министерство на вътрешните работи.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, натоварен - на вход за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа и Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево трафикът е натоварен на излаз от товарни коли .

На българо-румънската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, натоварен за товарни коли на вход и излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин.

На българо-гръцката граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 Пътната полиция на крайник поради упования трафик
Пътната полиция на крайник поради упования трафик

Големият поток се чака в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и „ Капитан Андреево “

Днес от Пътната полиция чакат хиляди българи да се приберат в страната, след отмора в Гърция и по българското Черноморие. Много са почиващите, слели уикенда с националния празник, 6 септември.

Затова и от Пътна полиция на брифинг в сряда предизвестиха водачите да внимават по пътищата. Допълнителни постове ще наблюдават за съблюдаване на разпоредбите за придвижване, както и за трафика в следобедните часове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР