Трафик НюзПловдивчанин преби зверски бившата си съпруга пред погледите на

...
Трафик НюзПловдивчанин преби зверски бившата си съпруга пред погледите на
Коментари Харесай

Пловдивчанин преби жестоко бившата си пред погледите на децата им

Трафик Нюз

Пловдивчанин преби свиреп някогашната си брачна половинка пред погледите на невръстните си деца.

Причината за жестокостта била спор за режима на посещаване на бащата с малчуганите. Дръзките дейности не останаха ненаказани. Мъжът бе наказан от Районен съд – Пловдив преди дни за причиняване на телесна щета.

Посегателството станало точно на Нова година. Пловдивчанинът взел двете си деца да прекарат празника дружно. С някогашната си брачна половинка прекратили брака си преди повече от половин година. За да се среща с хлапетата, съдът тогава определил единствено и само уикендите, два пъти в месеца.

Когато завел децата назад при майка им, последната ги посрещнала на входната врата на кооперацията, в която тя живеела. Още с идването си, мъжът почнал да уговаря някогашната си, да вземе децата идния петък, а не събота както е по правосъдно решение. Като причина изтъкнал обстоятелството, че татко му си заминавал за Холандия и желал да види децата. Пловдивчанката се съгласила, само че при изискване, че и тя участва на срещата. Бившият й отказал, защото татко му не желал да вижда дамата.

Така майката отказала и това предизвикало мъжа. Той декларирал, че не го интересувало и, че децата ще са с него в петък. Жената обаче не отстъпила, а в противен случай – предизвестила някогашния си, че ще заяви на госпожите в градината да не пускат децата с него и тръгнала да се прибира към жилището. Последните реплики изкарали отвън нерви мъжа. Той почнал да псува жена си, като това не било всичко. Той й зашлевил мощен пестник, от който дамата паднала. Той траял с ударите, като всичко това се случвало пред очите на децата. Те почнали да пищят и плачат. Ритниците траяли. Жената почнала да вика за помощ.

Чули се стъпки по стълбите и това подплашило побойника, който избягал. Бащата на пребитата пръв се притекъл на помощ. Децата пищели и плачели, а възрастният едвам разбирал какво споделят. Той вдигнал щерка си от земята и я завел на доктор. По пътя дамата му разказала, че е била бита от някогашния си мъж.

В болничното заведение медиците са установили, че жертвата е с травма на лицето, кръвонасядания на долния клепеч, кръвонасядания на носа, кръвонасядане на брадичката в ляво, кръвонасядане в дясната раменна става и кръвонасядане в дясното бедро.

Пострадалата е подала тъжба против насилника си. Започнато е било произвеждане.

Няколко месеца по-късно нападателният пловдивчанин се изправил пред съда в Пловдив. Пред магистратите той отрекъл да е пребивал някогашната си, като декларирал, че жертвата е той. Последният разказал, че екссъпругата му го нападнала с пикантен спрей. За поддръжка той повикал двама другари, които пред съда да опишат, че очите му били червени след срещата с дамата.

Това обаче не се е удостоверило, защото мъжът не е посетил болница и не си е извадил уверение за телесна щета.

В залата на Районен съд бил свикан и бащата на потърпевшата, който споделил, че чул мощните крясъци на щерка си и внучетата си. Когато слязъл пред блока, видял дамата в безпомощно положение.

За това закононарушение е планувано наказване отнемане от независимост до шест месеца или пробация или санкция от 100 до триста лв.. Поради обстоятелството, че побойникът е с чисто правосъдно минало и без сходни прояви, магистратите са били снизходителни към него, като го освободили от наказателна отговорност. За това си деяние преди седмица мъжа получи присъда, изразяваща се в санкция в размер на 1000 лв..

Решението предстои на обжалване.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР