Стопкадри бТВПребита от мъжа си жена във Враца разказа за

...
Стопкадри бТВПребита от мъжа си жена във Враца разказа за
Коментари Харесай

Пребита от мъжа си жена: След като свърши, ме целуна в лицето и каза, че ми подарява живота

Стопкадри бТВ

Пребита от мъжа си жена във Враца описа за случилото се.

Трудно останах жива, откакто часове наред беше зверско и нечовешко. Не си припомням всичко, припаднала съм, и помня, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода, само че не го направи. Риташе ме доста мощно и ме удряше с юмруци, а най-после ме целуна в лицето и сподели, че ми подарява живота, съобщи за бТВ дамата.

С нож, опрян в гърлото и с револвер, ориентиран към лицето й, дамата си казвала, че би трябвало да издържи.

Молех се единствено, някой да ме потърси и да ме избави, с цел да видя отново детето си и фамилията, призна потърпевшата.

Обвиняемият, който е с висящо дело за обир, твърди, че не е доближавал жена си и няма общо със случилото се.



Коренно друго обаче бе това, което сподели зам.-районнния прокурор на РП-Враца.

Той не признава виновността си, обясненията му са, че е бил в град Враца, само че не е участвал на мястото. Събрани са обаче безапелационни и безспорни доказателства, по отношение на авторството на действието, с разпити на очевидци и назначение на експертизи, съобщи Емилиян Костов.

И обвиняването, и потърпевшата приканиха жертвите на домашно принуждение да алармират за похищението по отношение на тях, и психическо и физическо.

Да не мълчат и да не се срамят, и най-много да не ги е боязън да подават сигнали и да не простят на насилниците си. Защото, случи ли се веднъж, ще се случи отново, добави пребитата жена.

Ненйият мъж е с три обвинявания - за нарушение на правосъдна заповед, опасност за ликвидиране и побой в изискванията на домашно принуждение, и единствено за последното законът планува до 10 години отнемане от независимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР