Трафик НюзДвама младежи от Русе отиват в затвора за убийство

...
Трафик НюзДвама младежи от Русе отиват в затвора за убийство
Коментари Харесай

Присъда: 9 и 11 години затвор за убийството на таксиметров шофьор

Трафик Нюз

Двама младежи от Русе отиват в пандиза за ликвидиране и обир. Престъплението е осъществено на 14 март предходната година в русенското село Николово. Окръжният съд призна за отговорни Николай Василев и Деян Цветанов и ги осъди надлежно на 11 години и 9 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

Двамата младежи са наказани и солидарно да заплатят за породени неимуществени вреди 150 хиляди лева на вдовицата и 100 хил.лв. на сина на жертвата Валери Спиридонов.



Родените през 1999 година момчета направили тежкото закононарушение след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, стана ясно в хода на правосъдния развой. Те се качили в таксито през нощта и поискали да бъдат откарани отвън града. После нападнали водача, като му нанесли над 10 прободни рани с нож и отмъкнали портмоне с документи, 60 лв. и ключовете за таксиметровата кола. Двамата са арестувани няколко часа по-късно в Русе.

Днес в правосъдната зала обвинените се разкаяха за действието си и обясниха, че нападнали водача след огромно количество алкохол и дрога.

Присъдата на Окръжния съд в Русе може да бъде обжалвана в 15-дневен период.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР