trafficnews.bgРепатрирането на тленните останки на Ники от Асеновград все още

...
trafficnews.bgРепатрирането на тленните останки на Ники от Асеновград все още
Коментари Харесай

Коронавирусът и бюрокрацията пречат Ники от Асеновград да бъде погребан

trafficnews.bg

Репатрирането на тленните остатъци на Ники от Асеновград към момента се бави. Причината за това от една страна са чисто бюрократични проблеми, а от друга - коронавирусът, който покоси цяла Европа, оповестяват във Facebook групата „ Да помогнем на Николай ”.

До края на тази седмица фамилията се надява бюрократичните формалности да се уредят и Ники да потегли за България дружно с майка си, която при идването би трябвало да се подложи на 14 дни карантина.

Николай евентуално ще бъде заровен при започване на април, с цел да откри най-накрая безконечен покой.

Община Асеновград също подкрепя превозването на тялото на Ники от Испания до Горни Воден. Сумата, която общинската администрация отпусна, е 500 лв..

Ники не можа да се пребори в борбата против рака и умря на 08.03.20 година в испанската клиника, в която се лекуваше, откакто беше диагностицират през 2011 година. Парите, отпуснати от община Асеновград, са за подкрепяне превозването тленните остатъци на Николай, в това число транспортен ковчег, санитарни материали и други действия.

Спешна дарителска акция съумя да събере за два дни близо 17 000 лева във фейсбук групата „ Да помогнем на Николай ”. В тях е включена и сумата от всички кутии, сложени в Асеновград.  Над 4000 евро ще коства превозването на тялото на асеновградчанина Николай Иванов от Испания – сума, с която фамилията не разполага.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР