trafficnews.bgМайката и бащата на Ради Енев, открит мъртъв в апартамент

...
trafficnews.bgМайката и бащата на Ради Енев, открит мъртъв в апартамент
Коментари Харесай

Родителите на жертвата Ради избухнаха в сълзи пред блока в Кючука

trafficnews.bg

Майката и бащата на Ради Енев, открит мъртъв в апартамент в Кючука, избухнаха в сълзи пред блока, където е станала касапницата. Те разговаряха за малко с проверяващите и шефа на пловдивската полиция комисар Илков пред жилищната постройка, написа trafficnews.bg.

Видимо възрастните хора бяха унищожени от нещата, които чуха от униформените. След диалога те се качиха в кола и бяха отведени от мястото на престъплението.

Хората в региона описаха пред кореспондент на TrafficNews.bg, че Илияна и Ради били кротки хора. Скоро са се оженили и малко по-късно се появило на бял свят детенцето им.

„ Не сме ги чували да се карат. Нямало е кавги. Излизаха си дружно, с детето. Усмихнати, поздравяваха. Момичето си гледаше детето, а Ради имаше добра работа ”, разяснява съседка на семейство Еневи.

Огледите завършиха преди минути, като на следващия ден се чака втори подобен.

По думите на комшия на Илияна и Ради, дамата първа е намушкала брачна половинка си, а по-късно е поставила завършек на живота си. 

Припомняме, че следобяд телата на двамата  бяха открити, откакто съседка повикала полиция. Тя в продължение на няколко часа чувала писъците на бебето и откакто позвънила няколко пъти и никой не отворил, се обадила на 112.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР