Традиционното шествие в София, по повод на празника на славянската

...
Традиционното шествие в София, по повод на празника на славянската
Коментари Харесай

На жълтите павета: Телохранител изблъска жена, устремила се към президента Радев с поздрав за 24 май, но след секунди се случи нещо неочаквано!

Традиционното шествие в София, във връзка на празника на славянската книжовност и просвета, към този момент тече. На него дойде и президентът Румен Радев, паралелно с министъра на образованието Красимир Вълчев. Двамата изпъкваха на фона на празничното голям брой с костюмирания си тип и бяха заобиколени от няколко бодигардове.

Докато президентът крачеше гордо и махаше на тълпата, добре облечена жена се приближи към него. Тя мигновено бе изблъскана от защитата на Радев, като че ли се бе блъснала в стена. Точно в тази секунда обаче президентът се спря и също й подаде ръка, туширайки силовото отношение на костюмирания му гард.


Жената с усмивка се отдръпна встрани, а Радев продължи по пътя си.

БЛИЦ напомня, че поради празника през днешния ден се не разрешава престоят и паркирането до привършване на мероприятието: на ул. „ Оборище” сред ул. „ Кракра” и бул. „ Васил Левски” от страната на Националната библиотека, като се изключи колите на снимачния екип, на ул. „ Шипка” сред ул. „ Кракра” и бул. „ Васил Левски” от страната на Националната библиотека и на паркинга зад Националната библиотека.

Не може да се паркира на всички паркинги на пл. „ Княз Александър І”; паркинга на пл. „ Атанас Буров” и паркинга на ул. „ Княз Александър І” сред бул. „ Цар Освободител” и ул. „ Московска”.
Празничното шествие стартира тъкмо в 10 ч. от площада пред Археологическия музей по бул. “Цар Освободител”.
Синята и Зелената зона в София през днешния ден няма да работят, оповестиха от Центъра за градска моблиност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР