Традиционно варненските пожарникари подкрепят кампанията на СФСМВР С обич за

...
Традиционно варненските пожарникари подкрепят кампанията на СФСМВР С обич за
Коментари Харесай

Пожарникари от Варна с горещи фотоси в името на благородна кауза

 Традиционно варненските пожарникари поддържат акцията на СФСМВР " С любов за децата в памет на бащите герои ". И тази година го вършат, само че по малко по-различен метод, а точно - подаряват календарите за 2021 година с апел към всички да поддържат акцията и децата на починалите и потърпевши чиновници в Министерство на вътрешните работи,.

" Колегите одобриха и това предизвикателство в името на идеята.  " Горещите " снимки показват огнеборците в по-различна светлина, като за всеки два месеца от годината има обособен воин. Решихме да вземем образец от нашите австралийски сътрудници, които вземат участие в сходни дела по сходен нетрадиционен начин. Календарът за 2022 година, да вземем за пример, планираме да бъде със фотоси на сътрудници, избавили животни в неволя ", разяснява за Varna24.bg Ивайло Янчев, ръководител на Синдикално сдружение 32 към Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи и настоящ пожарникар във Варна. 

Ще бъдем надълбоко признателни на всеки един от Вас, който подари сума по акцията на СФСМВР " С любов за децата, в памет на бащите герои ", приканва Янчев, който е основател на самодейността.

Две са акциите, с които от СФСМВР се ангажират целогодишно. Първата е под надпис " Служителите на Министерство на вътрешните работи са почтени хора “. През 2020 год. посредством дарения, главно от чиновници на Министерство на вътрешните работи, посредством нея бяха събрани над 12 000 лева, с които беше закупена и дарена техника за 12 медицински заведения в страната.

Втората акция е ориентирана към децата на умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи и се споделя " С любов за децата, в памет на бащите-герои “. Средствата по нея се подаряват на децата, които не са навършили 18 години. В края на предходната година посредством тази акция 92 деца са получили по 100 лева за Коледните празници.

В актуалната акция даряването на средства по акцията, може да стане на местата, където ще е разполагаем календарът, а точно в Централен офис на СФСМВР на площад " Гарибалди “ в гр. София, в 01 Пожарна на гр. Варна, или по банкова сметка:

BG51UBBS80021014037340

в интерес на СФСМВР

за акцията " С любов за децата, в памет на бащите герои “.

За повече информация, искащите могат да се свържат с нас на тел: 0895059373 за гр. София, 0877799434 за гр. Варна и 0894615555 за гр. Бургас
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР