Традиционно, в началото на годината се проведе конкурса Пожарникар на

...
Традиционно, в началото на годината се проведе конкурса Пожарникар на
Коментари Харесай

Вижте победителите от конкурса Пожарникар на годината в област Враца

Традиционно, при започване на годината се организира състезанието „ Пожарникар на годината “ за 2023 година на регионално равнище, оповестиха от РДПБНЗ Враца.

След провеждането на разбора за активността на РДПБЗН Враца за 2023 година от шефа на РДПБЗН Враца бяха оповестени спечелилите в категорията „ Служители на ГДПБЗН “ на състезанието, както следва:

1.Раздел „ Пожарогасителна активност “:

- победител: младши контрольор Мариян Иванов Цеков – лидер на специфичен автомобил той и пожарникар в група ПГСД на РСПБЗН Враца;

- подгласник: младши контрольор Венцислав Цветанов Василев – лидер на специфичен автомобил в РСПБЗН Бяла Слатина.

2. Раздел „ Контролна активност “:

- победител: мл. контрольор Верка Ивайлова Маринова – мл. контрольор в РСПБЗН Козлодуй.

- подгласник: мл. контрольор Христо Благоев Христов – мл. контрольор в гр. ДПК при РСПБЗН АЕЦ Козлодуй.

Присъдена е премия в категорията „ Партньори на ГДПБЗН “ – за съответен и значителен принос за повишение на пожарната сигурност и отбраната на популацията на господин Андрей Александрович Красночаров – заместник-изпълнителен шеф на „ АЕЦ Козлодуй “ ЕАД.

Със заповед на шефа на РДПБЗН Враца за значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания, спечелилите в състезанието са наградени с отличие „ Писмена хвалба “. На спечелилите и подгласниците са връчени и предметни награди.

Наградите бяха връчени от старши комисар Любомир Баров – заместник-директор, той и шеф на дирекция „ Оперативни действия “ при ГДПБЗН-МВР и комисар Кирил Василев – шеф на РДПБЗН Враца.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР