Традиционно и тази година “The River complex” домакинства конкурсът „Мис

...
Традиционно и тази година “The River complex” домакинства конкурсът „Мис
Коментари Харесай

Новите „Мис и Мистър Козлодуй“ са 18 годишните Вяра Алекова и Цветислав Миляков /снимки/

Традиционно и тази година “The River complex” семейства състезанието „ Мис и Мистър Козлодуй “, заяви уредникът на проявата Ивайло Йосифов.
Бляскавото събитие се организира в събота вечерта при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Организатори на блестящата конкуренция бяха „ Интерсаунд” и „ X Model Group”. Конкурсът “Мис и Мистър Козлодуй 2021” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2021” и най-престижния конкурс за хубост “Мис България”, който следва да се организира в края на годината.
В стилната демонстрация се впуснаха девойки и момчета от Козлодуй и целия район. Първи подгласници на носителите на короната станаха Биляна Маринова и Николай Иванов. Третото място заеха Калина Върбева и Йоан Георгиев.
Красотата и представянето на претендентите за купата беше оценено от жури в състав: главният спонсор на състезанията за хубост в целия Северозапад Стилиян Чомаковски – „ Чом Стил “, Емил Тодоров – президент на ФК „ Огоста “ /Хайредин/,,,Те Агро” ЕООД и,,Агрола груп” ЕООД, Ивайло Йосифов – основен управител на “X Model Group “, Дима Ивайлова – притежател на студио за професионален грим и миглопластика, Антония Налбантова – счетоводни услуги,,Алфа Про Консулт’’ ЕООД. Част от журито бяха и топмоделите на “X Model Group” Светлана Стойкова - „ Мис Козлодуй 2019” и Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”.
Цветята за спечелилите в състезанието бяха обезпечени от бутик за цветя и дарове „ Невена”. Водещата на събитието бе офис мениджърът на „ X Model Group “ - Зорница Димитрова, тя способства в допълнение за положителното въодушевление на публиката и участниците в стилната конкуренция.
В XMG тече усилена подготовка на най-мащабното фешън събитие в Северозапада „ Мис и Мистър Северозападна България “, като напълно скоро ще бъде оповестена и датата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР