Традиционно A1 се включи в церемонията по официалното дипломиране на

...
Традиционно A1 се включи в церемонията по официалното дипломиране на
Коментари Харесай

А1 участва в церемонията за дипломиране на бакалаври и магистри от факултет „Телекомуникации“ на ТУ София

Традиционно A1 се включи в церемонията по формалното дипломиране на факултет „ Телекомуникации ” в Технически университет – София, което се организира през днешния ден. Георги Коджаиванов, старши управител „ Радио мрежа за достъп “ в А1 България , приветства завършващите бакалавърската и магистърска стратегия:

„ Поздравявам ви със завършването на предизвикателната компетентност „ Телекомуникации “. Дипломирането е кулминационната точка на години на посвещение, неотложност и упорита работа и ви приканвам, до момента в който обръщате взор обратно към своето пътешестване из образователните зали на този влиятелен университет, да запазите в паметта си безбройните часове, прекарани в учене, дългите нощи, прекарани над комплицирани уравнения, и неизчерпаемата воля за отличие, която ви докара дотук. Вашите университетски достижения ви отличават от сътрудниците ви, тъй като показват освен интелектуален капацитет, само че и насоченост и решителност да съумеете в доста една конкурентна сфера. С сътрудниците в А1 знаем какъв брой е значимо да се поддържат младите гении като вас и по тази причина сме тук през днешния ден на старта на професионалния ви път оттук насетне. “

Георги Коджаиванов увери завършващите с цялостно отличие магистри от факултет „ Телекомуникации “ на ТУ-София, че резултатите им са доказателство, че разполагат с уменията и познанията, нужни за справяне с провокациите на непрекъснато изменящата се софтуерна среда и би трябвало да са извънредно горди с това достижение. Той ги предложения да се причислят към стажантската самодейност на А1 и в символ на поддръжка за бъдещото им развиване им подари от името на компанията - специфични Wi-Fi колонки. Покана за присъединяване в програмата получиха и 12 бакалаври и магистри, завършващи във факултета. Стажантската самодейност на А1 се организира целогодишно и дава необятни благоприятни условия за професионален старт на млади експерти в разнообразни професионални посоки. Всяка година с програмата А1 дава опция на близо 150 младежи да се срещнат с работата в действителна бизнес среда.

Подкрепата на А1 за най-голямото техническо висше учебно заведение в страната датира от над 15 години под формата на взаимни начинания и кариерни конгреси. По-рано този месец Георги Коджаиванов взе участие също и в съвещанието на комисията по акредитация на направление Комуникационна и компютърна техника в университета.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР