Традиционният секс с един партньор вече ви е омръзнал и

...
Традиционният секс с един партньор вече ви е омръзнал и
Коментари Харесай

6 въпроса, които да си зададете, когато искате да правите секс с повече от един партньор

Традиционният секс с един сътрудник към този момент ви е омръзнал и имате потребност от нещо друго? Иска ви да усетите тръпката по какъв начин е с повече сътрудници? Защо не? Живеем в 21 век и от всичко би трябвало да се опитва! Но би трябвало ли да си съставим проект преди този момент, какви пози да практикуваме, какъв брой най-вече участници да има..? Това са все значими въпроси, на които ще ви дадем отговор.

Къде да намерите искащи за тройка, четворка и така нататък?

Избягвайте да каните сътрудници, тъй като въпреки всичко ще се постанова да ги виждат и на другия ден, и по-нататък, а няма да е доста комфортно. Ако имате другари, които са отворени на тази тематика, можете да им подхвърлите концепцията сякаш шеговито. Разбира се, най-добре е с непознати, които имат същото мръсно подсъзнание като вас и са подготвени да опитват в леглото. Можете да ги потърсите в клуб, дискотека, даже и в Интернет. Но с последното бъдете деликатни!

Колко най-вече участници могат да бъдат?

Няма ограничавания за това какъв брой колегата да имате в един полов акт, само че въпреки всичко не прекалявайте с цифрата, с цел да можете да им смогнете. Преценете си опциите, тъй като не трябва никой да остава без милувки.

Уместно ли да се практикува от двойки?

Много зависи от връзките ви във връзката. Ако сте отворени за всевъзможни нови неща и не бихте ревнували колегата си от това да прави секс с друга или той не би ревнувал вас и след този опит връзката ви ще резервира цялостта си, това е добра концепция. Както казахме, всичко би трябвало да се опитва! Но в случай че сте по-скоро традиционалисти, то може би това не е вашето нещо.


В каква поза да го вършим?

Верният отговор е да слушате инстинкта си и да смесвате няколко секс пози.

По-скоро да участвате или да наблюдавате?

е сте длъжни да се включвате във всички секс неща. Можете да бъдете и наблюдаващ първоначално, което ще ви възбуди и освободи.



Как да се предпазваме при подобен секс?

Независимо с какъв брой сътрудници го вършиме, мъжете наложително би трябвало да употребяват презерватив!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР