Традициите по време на българските празници ни държат здраво стъпили

...
Традициите по време на българските празници ни държат здраво стъпили
Коментари Харесай

Когато технологията срещне традицията

Традициите по време на българските празници ни държат крепко стъпили на земята и по-близо до корените ни. Те постоянно стават мотив да демонстрираме отдаденост и обич към фамилиите и околните си и ни напомнят какви са нашите полезности. Но пейзажът в сегашния цифров свят се трансформира с всеки минал ден и ни води напред към триумфи и развиване. За да се движим самоуверено напред по течението, само че и да запазим същността на нашата еднаквост, би трябвало да открием деликатния баланс сред традицията и нововъведението.

е аксесоар от A1, който вдъхва живот на традициите с нов, по-модерен прочит. Червено-бялата каишка е въодушевена от неповторимия дизайн на българската мартеница и носи посланието за хармонията сред бъдещето и предишното. Нестандартният дизайн е част от акцията „ Смартеница “, която телекомът започва от 12 февруари и продължава до 12 март. По време на промоционалния интервал всеки консуматор може да си закупи смарт часовник от селекцията устройства и да получи специфична каишка Смартеница, с която да покаже своя принос към българските обичаи. 

Част от промоционалната акция са търсените модели смарт часовници Samsung Galaxy Watch6, сериите Huawei GT 4 и GT 3, Xiaomi Watch S1 Active. По време на акцията с изключение на като подарък, клиентите могат да закупят своята Смартеница и настрана, против цена от 14.99 лева Специалните каишки са общо 5 типа, измежду които тези за модел Samsung и Huawei (размер 18 мм, 20 мм и 22 мм), както и два други за часовниците от Apple (38/40/41 и 44/45/49).

Още един смарт часовник, с който може да се сдобиете по време на акцията, дружно със Смартеница, е Samsung Galaxy Watch 6. Моделите от серията дават на своя притежател редица функционалности за усъвършенстване на ежедневните задания, както и необятна гама от приложения за следене на здравето и спортни режими. Устройството разполага с модернизиран тракер на съня и с приложението Natural Cycles, което спомага за следенето на месечния цикъл на дамската публика.

Титаниевият Huawei Watch GT 4 Pro също е част от селекцията. Моделът разполага със свръхздрав корпус от галактически клас исполин и над 100 приложения с потребни функционалности, измежду които такива за следене на сърдечната периодичност, сатурацията и дишането, както и два режима на батерията. Предлага се с два типа каишки – титаниева и кожена, а до 12 март с него потребителите ще получат от А1 и съчетаващ нововъведенията с традициите аксесоар - Смартеница.

Смартеницата е аксесоар, с който телекомът демонстрира по какъв начин технология и традиция могат да съжителстват в съгласие. Специалната каишка и смарт часовниците от промото ще бъдат налични за пазаруване както от уеб страницата и магазините на А1, по този начин и онлайн на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР