Този юни, само в кината Джурасик свят: Господство за първи

...
Този юни, само в кината Джурасик свят: Господство за първи
Коментари Харесай

Време е за епичния завършек на ерата „Джурасик“ с „Джурасик свят: Господство“ само в кината през юни

Този юни, единствено в кината Джурасик свят: Господство за първи път ще сплоти две генерации. Към звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се причисляват емблематичните за франчайза ветерани Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум и дружно ще ни отведат на самоуверено и спиращо дъха ново премеждие, което ще означи епичния свършек на ерата Джурасик. Осмелявате ли се да ги последвате?

Действието на Джурасик свят: Господство се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите към този момент живеят – и ловуват – наедно с хората на всички места по света. Но допустимо ли е това битие или основаният баланс е прекомерно нежен? Съвсем скоро бъдещето на планетата ще бъде решено. Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?

Първият впечатляващ филмов откъс на кино лентата ни потапя в този трогателен свят, среща ни с обичаните герои и редица нови по-големи и страховити динозаври и дава поръчка за едно от най-грандиозните и незабравими преживявания, които огромният екран ще ни предложи това лято.

Трейлър:

С Джурасик свят: Господство, спечелилият над 5 милиарда $ франчайз, навлиза в нови и неразучени територии и ще подари на феновете в киносалоните голям брой невиждани до момента динозаври, впечатляващ екшън и изумителни специфични резултати.

Начело на Джурасик свят: Господство застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата досега – Джурасик свят. Тревъроу също по този начин е и сценарист, наедно с Емили Кармайкъл (Огненият пръстен: Революция). В функциите са Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум, Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и други  Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу.

Изживяваме епичния свършек на ерата Джурасик с Джурасик свят: Господство от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР