Този Великден е по-различен и докъде по-самотен. Извънредните мерки срещу

...
Този Великден е по-различен и докъде по-самотен. Извънредните мерки срещу
Коментари Харесай

Великден с българските шампиони

Този Великден е по-различен и до каква степен по-самотен. Извънредните ограничения против разпространяването на ковид ни принуждават да си стоим у дома и по опция да ограничаваме контактите си. Но това не значи, че не би трябвало да чества.

Прекрасната Ивет Лалова, да вземем за пример, означи Великден в " Инстаграм " със симпатични фотоси на яйца и един скоклив заек.

Александра Жекова, която преди няколко месеца се отхвърли от дейната си спортна кариера, прикани да бъдем мощни в тези сложни дни: " Нека бъдем мощни, само че чисти в помислите и делата си! Бъдете здрави, обичани, уважавани, сполучливи и положителни, и дано домът на фамилиите ви е изпълнен с наслада и благополучие! Честито Воскресение Христово! ", написа тя до една слънчева своя фотография.
Вижте тази обява в Instagram.
Нека бъдем мощни, само че чисти в помислите и делата си! Бъдете здрави, обичани, уважавани, сполучливи и положителни, и дано дома на фамилиите ви е изпълнен с наслада и благополучие!Честито Воскресение Христово! Снимка @mira_dermendjieva за @avonbulgaria

Публикация, споделена от Alexandra (@alexandra_jekova) на Апр 19, 2020 в 7:20 PDT

Звездата на мъжкия ни волейбол Цветан Соколов е благополучен, че може да чества Великден със фамилията си. След прибирането си от Русия диагоналът трябваше да изкара 14-дневна карантина преди да се събере с обичаните си хора.
Вижте тази обява в Instagram.
Христос Воскресе! Нека бъдем здрави и да имаме вяра, че скоро всичко ще бъде наред

Публикация, споделена от Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) на Апр 19, 2020 в 3:35 PDT

" Христос Воскресе! Нека бъдем здрави и да имаме вяра, че скоро всичко ще бъде наред ", написа Соколов в " Инстаграм ".

Боксьорът Кубрат Пулев още веднъж се отличи с прочувствен апел: " ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички хора, религии и етноси! Защото всеки ден е Великден за тези, които живеят в обич. Всеки ден е празник за интелигентните хора, които осъзнават, че всичко е обич, не пари! Че всичко е краткотрайно и всички ние сме тук, с цел да живеем, мечтаем и реализираме всичко с религия.

НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ", гласи известието на Кобрата във " Facebook ".



А сестрите Габриела и Стефани Стоеви честват Великден с най-хубавия си другар - кучето Бък.



bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР