Този вариант на вируса разболява много повече деца. Хубавото на

...
Този вариант на вируса разболява много повече деца. Хубавото на
Коментари Харесай

Зам.-шефът на БЛС д-р Николай Брънзалов оптимистично: Пандемията отива към финал

Този вид на вируса разболява доста повече деца. Хубавото на новия вид е, че няма огромна смъртност. Кривата на заболеваемост е доста стръмна, няма данни да забави развиването си. За мен няма съображение за локдаун. Всички данни приказват, че нещата отиват към своя край - към този момент има и медикаменти. Това съобщи по телевизия " Нова нюз " заместник-председателят на УС на доктор Николай Брънзалов.

По думите му голям % от приетите в болница и огромна част от умрелите са неимунизираните.

" Трябва да се търси баланс при ограниченията при учениците. Мястото им е в учебно заведение. Електронното образование въздейства отрицателно на обучителния развой, само че здравето е преди всичко. Децата могат да заразят по-възрастните си близки и по този начин да има огромна вълна. Като поутихне епидемията, ще могат да продължат образователния си развой ", счита медикът.
свързани новини8829на 14.01.20225214на 22.12.2021
Той осъди експанзията над негови сътрудници и го дефинира като неприемливо и нецензурност. " Колегата ще има финансова и юридическа поддръжка от нас.

Относно разискванията зеленият документ да отпадне при 60% имунизирани той разяснява, че тези данни още са надалеч. И прикани доцент Мангъров да изясни за какво твърди, че хора умират поради имунизация.

" Бих желал Етичната комисия да се произнесе за неговите неистини. Уставът на планува разнообразни ограничения, може и да се лишават права откакто се плануват спомагателни нормативни документи, освен от страна на Лекарската комисия. Аз не съм последовател на най-крутите ограничения ", показа той.
свързани новини7883на 03.11.2021
И добави, че има 9 случая със подозрения за гибел след имунизация, само че нищо не е потвърдено.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР