Този уикенд /16 и 17 септември/ от 10 до 18

...
Този уикенд /16 и 17 септември/ от 10 до 18
Коментари Харесай

Време е за SUV – цялата SUV гама на Peugeot с тест драйв в Sofia Ring Mall

Този уикенд /16 и 17 септември/ от 10 до 18 ч. цялата SUV гама на Peugeot ще бъде на линия за тест драйв на VIP паркинга на Sofia Ring Mall

Първият SUV спечелил премията Автомобил на годината в Европа - SUV Peugeot 3008, новият 7-местен SUV 5008 и компактният SUV на марката 2008, оформят SUV предложение за всеки.
В градската среда или на по-тежки терени, SUV гамата на Peugeot е подготвена да следва всички пътища. Съчетавайки комфорт, изпълнение и жанр без изпитание, SUV, концепцията предлага несравнимо усещане от шофирането, без значение дали сте на или извън пътя.

Тази събота и неделя SUV чувството ще завладее Sofia Ring Mall. Специално off-road трасе ще изпита опциите на PEUGEOT 5008. Впечатляващият PEUGEOT i-Cockpit® на SUV PEUGEOT 3008, спечелил 30 интернационалните награди от лансирането си досега и компактността на изтънчения SUV PEUGEOT 2008 ще носят чувство за жанр и комфорт.

Детски ъгъл с виртуални очила и подарък - мини количка Peugeot за всеки тествал, са малка част от изненадите, които ще има на събитието.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР