Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС. Той

...
Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС. Той
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Този служебен кабинет е на ГЕРБ и на ДПС

„ Този длъжностен кабинет е на ГЕРБ и на Движение за права и свободи. Той е подобен, с помощта на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които трансформираха Конституцията и орязаха пълномощията на президента. “

Това сподели пред публицисти ръководителят на „ ИТН “ /ИТН/ Тошко Йорданов във връзка поисканата промяна на външния министър .

„ Има подозрения, че казусът с Николай Николов-Паскал е привързан с хора от Политическа партия на много високо равнище. По думите на Иван Гешев, този контрабанден канал е съществувал още по времето на Бойко Рашков и тези пари са отивали за избори “, съобщи Йорданов във връзка със задържането и обвиняването на шефа на Агенция „ Митници “ Петя Банкова за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда, подкупи с още трима души . Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов-Паскал , който се търси.

В рамките на днешното съвещание комисията ще изслуша ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ и служебния финансов министър. За обезпечаването на реда в залата са участват квестори.

„ Някои недоразумения от Политическа партия настояват, че тази комисия по случая е предизборна бухалка. Когато е за врага е корупция, когато е за тях е бухалка. Този двоен критерий да си го прегънат и да си го слагат някъде в чекмеджето “, уточни още ръководителят на Има Такъв Народ.

Асен Василев: Не е значимо кой ме е срещнал с Петя Банкова, това е един вулгарен политически фарс

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР