Този прост метод на лечение винаги ще ви отърве от

...
Този прост метод на лечение винаги ще ви отърве от
Коментари Харесай

Облекчете главоболието с помощта на този компрес

Този елементарен способ на лекуване постоянно ще ви отърве от главоболието!

Главоболието е един от най-често срещаните медицински проблеми. Някои хора постоянно страдат от него, до момента в който други мъчно могат да си спомнят по кое време са имали главоболие. Хроничното (многократно повтарящо се) главоболие може да е от огромно безпокойствие, само че рядко демонстрира съществено заболяване.

Ако главата ви боли и това не може да се търпи, незабавно пригответе солев разтвор.

Този елементарен способ на лекуване ще облекчи главоболието и с помощта на това кръвното налягане също ще се възстановява.

Първата стъпка е да подготвите превръзката. Сгънете на 8 пласта марля (по широчина превръзката би трябвало да подхожда на височината на челото, а по дължина – на обиколката на главата).

След това затоплете до температура от 60-70 градуса 250 мл вода и разтворете в нея 2 ч.л. без връх сол. Ще получите 8% физиологичен разтвор. Бързо измийте с топла вода челото, ушите, шията, напоете марлята с горещия разтвор, деликатно изстискайте непотребната течност, изчакайте леко да се охлади и превържете с нея главата си, обвивайки челото, ушите и врата. За да закрепите компреса, го фиксирайте с памучен шал. След това можете да си легнете.

Вижте още: Изчистване на черния дроб в домашни условия

Само след няколко минути ще почувствате облекчение, само че не бързайте да сваляте превръзката. След премахване на превръзката още веднъж е належащо главата да се измие с топла вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР