Този подход, съчетан с промяна в законите е намалил бежанския

...
Този подход, съчетан с промяна в законите е намалил бежанския
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Държавата да плаща на каналджиите, за да предават на полицията мигрантите

Този метод, комбиниран с смяна в законите е понижил бежанския напън към Гърция, твърди професор Чуков

Идея страната да заплаща на трафиканти на хора, с цел да предават на полицията искащите да влязат в Българиянелегалнимигранти и бежанци.

Тази концепция даде пред специалистът по сигурност проф. Владимир Чуков. Според него по сходен метод постъпва Гърция.

" Трябва да погледнем какво вършат гърците. Те непосредствено работят с долните етажи на трафикантите. Дават по 100 $ на глава и те им ги водят където ще ги залови полицията ", съобщи Чуков. " Този метод, комбиниран с смяна в законите е понижил бежанския напън към Гърция ", твърди той.

Думите на Чуков бяха във връзка откритите 18 мъртви мигранти в камион до София.

" Трафик на хора от Босфора към Европа постоянно е съществувал. През 718 година хан Тервел прокопава трап от Марица до Черно море и го цялостни с вода, с цел да спре арабите, в случай че завладяват Константинопол. България би трябвало да направи един стопански вал по границата с Турция, тези територии са незаселени и там няма кой да спре мигрантите ", сподели още Чуков.

Според Николай Радулов пък службите би трябвало да опитат да вземат информация от конкурентни мрежи за трафик на мигранти.

" Войната с незаконните мигранти на страната е единствено реклама ", сподели някогашният народен представител от Има Такъв Народ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР