Този петък в Мен не ме мислете, в тягостно очакване

...
Този петък в Мен не ме мислете, в тягостно очакване
Коментари Харесай

Кръстьо Лафазанов, Таня Шаховa и Лара Златарева в новия епизод на Мен не ме мислете

Този петък в " Мен не ме мислете ", в тягостно очакване на съдбоносното делото, Христо ще открие романа " Престъпление и наказване " на Достоевски и в същото време ще се отдаде на алкохол в композиция с успокоителни. В същото време Яна ще облече секси рокля и ще се впусне в ролята на провинциална геодезистка, с цел да оплете деликатно мрежите си и да изиграе съвършено, в синхрон с Любо, всяка стъпка от авансово начертания проект.

Заплетен и комплициран, той ще се окаже сполучлив и в последна сметка ще разобличи Полина в неистина. Мартин и Яна ще се срещнат с нея по-късно, с цел да обсъдят и да я принуждават по всевъзможен метод да отдръпна обвиняването против Христо, като ѝ акцентират всички допустимо страшни последствия за нея.

Пламен и Мартин са в съда, а Пламен загатва, че си е харесал избрана жена, без Мартин да подозира, че става въпрос за Ася.

В адвокатската фирма Виктор и Александър разискват Ася и проблемите ѝ с данъчната инспекция. И двамата се тормозят, че тя потъва напълно в работа, с цел да избегне фамилния живот. В същото време Пламен се отбива в ресторанта на Ася и стартира много безсрамно да я ухажва. Но дали той ще успее да я впечатли, феновете ще схванат напълно скоро.
Снимка: bTV
Проблемът с жилището на основните герои е на път да се позволи. Мартин ще заведе Яна пред кооперация и ѝ оповестява, че тук е новият им апартамент. В същия миг обаче, ще се наложи да я остави, тъй като Пламен сякаш има някакъв битов проблем. Вместо да оказва помощ за " спукана тръба ", Мартин ще се окаже на ваучър, проведен от Пламен, където взема решение да остане.

Родителите на Яна ще ѝ създадат изненада, с цел да я поддържат във връзката ѝ с Мартин. В ролята на татко й ще влезне артистът Кръстьо Лафазанов, а актрисата Таня Шахова ще бъде особено в ролята на майката на Яна. В новия епизод на " Мен не ме мислете " този петък по bTV ще блесне и Лара Златарева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР