Този път сред ежеседмичните фитнес съвети на актрисата намираме гайд

...
Този път сред ежеседмичните фитнес съвети на актрисата намираме гайд
Коментари Харесай

Медитиране за начинаещи с Хали Бери - slava.bg

Този път измежду ежеседмичните фитнес препоръки на актрисата намираме гайд за медитация за начинаещи.

В петминутно видео Хали Бери систематизира всичко, което би трябвало да знаем, в случай че желаеме да стартираме да медитираме.

Нейните правила са простички – намерете умерено и безшумно място, за предпочитане на открито, заемете комфортна позиция, концентрирайте се върху дишането си и оставете мислите ви да се насочат в посоката, от която имате потребност в този момент.

Помислете си за проблемите, които ви натоварват в този момент, какво можете да извършите, с цел да ги решите, какво зависи от вас и какво не. Хали споделя, че в тези моменти открива доста значими и забавни неща за себе си и заобикалящия я свят, по тази причина приканва да си записваме мислите, които са минали през главата ни, откакто приключим с медитирането.

Допълнителните й препоръки са да държим гърба си изправен, ръцете на краката си, без значение дали те са отпуснати, или кръстосани, и да сложим езика си на върха на небцето си.

Бери поучава да стартираме да отделяме по 10 минути от деня си за медитация, като с времето можем да увеличим продължителността. Самата тя медитира към този момент 20 години.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Източник: Мissbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР