Този път ще стане, народът иска, президентът и всички партии

...
Този път ще стане, народът иска, президентът и всички партии
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Протестните партии се оказаха по-хитри от Борисов

" Този път ще стане, народът желае, президентът и всички партии желаят кабинет ".

Това сподели анализаторът Първан Симеонов пред bTV. Той добави и че Движение за права и свободи не може да се държи в карантина, както ГЕРБ и не е изключено, че от новото 46-то държавно управление ”няма да се скарат за някоя тежка глупост”.

" Слави сподели, че ще има съвещания, след това Иванов сподели, че Демократична България не желаят позиции и търговии. Важно е, че е Христо Иванов резервира хладнокръвие, това ще е фактор. " Изправи се. БГ. Ние Идваме! " е по-малка, въпреки и много ярка. Има Такъв Народ вършат стъпки изкривено, въпреки и с положителни планове, а от " гърмяните зайци " - Демократична България зависи дали ще има държавно управление. " - сподели още той.

" Трифонов желае рестарт, той си показва всичко с друга роля, Демократична България желае да рестира правосъдната система, което е амбициозно - такива контрактувани кабинети са много компромисни, нямат право на внезапни придвижвания - в реда на нещата е да се договорят. Погледнете какъв брой " диалогичен " е Трифонов. Ситуацията е парадоксално положителна. Редно е да си кажат 3 неща и да скачат, няма да бъде елементарно ", сподели Симеонов.

" Няма да бъде елементарно. Ще има плаваща поддръжка, ще се натъкват и на Движение за права и свободи. Ще бъде вървене по тъгите. Затова Борисов искаше предходния път незабавно да сформират кабинет, те обаче се оказаха по-хитри от него (протестните партии - б.ред) и отидоха на избори, които, първо, им дадоха малко повече места, и второ, паднаха огромна част от алените линии - при 70% искащи държавно управление измежду народа, към този момент няма къде да вървиш. Вече имаш оправдание, към този момент можеш да приемеш поддръжка и от дявола да съставиш кабинет ", сподели Първан Симеонов.

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР