Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета.

...
Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета.
Коментари Харесай

Борисов се закани за отпор по бюджета: Трябва да обясним дали има смисъл от сглобката

Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета. Тази закана насочи към сътрудниците си в (не)коалицията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той е във Велико Търново за среща на актива и се чака през днешния ден партията да реши дали и по какъв начин ще продължи колаборацията си с ПП-ДБ за съществуването на кабинета „ Денков-Габриел “.

„ Ние сме споделили, че няма да подвигаме налозите. Казали, че ще таксуват втора кола, и прочие. Можеше да се каже всичко това преди изборите. Сега излиза, че нашите кметовете подвигат налозите, което не е правилно, съобщи Бойко Борисов в коментар на държавния бюджет, обявен от финансовият министър Асен Василев нощес.

„ Три години не се правеше нищо. Сега би трябвало да разбираем на хората дали има смисъл да продължава „ сглобката “, означи Борисов.

„ Асен Василев ще ни прецака. За тази година заложените данъчни проходи са 35 милиарда, а все още има 2 милиарда неизпълнени. А за идната година са заложени 40 милиарда. От къде ще дойдат тия пари? Предупредих, че Василев ще надуе приходната част, с цел да може тия седем милиарда да си ги харчи “, съобщи депутатът Делян Добрев, който е един от най-яростните съперници на кабинета.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР