Този път Надя ще ни говори не за грим или

...
Този път Надя ще ни говори не за грим или
Коментари Харесай

В страната на красотата с Надя Сивкова: Забравете за сухата коса през лятото

Този път Надя ще ни приказва не за грим или грижа за кожата, а за различен значим фактор за безупречната визия.

Сигурни сме, че към този момент сте помислили за кожата си, само че дано ви попитаме подготвихте ли и косата си за лятото?

Ако не сте напълно сигурни по какъв начин да отговорите на този въпрос – ние сме отсреща. Предлагаме ви няколко съвета за вярна грижа през топлите месеци – ако не желаете в края на септември да се сбогувате с 15 см от косата си.

  • Стойте допустимо най-далеч от преси, маши и сешоари. Косата ни така и така е подложена на стрес от слънцето и горещината, а спомагателната термообработка ще я доизсуши до краен лимит. Оставяйте я допустимо най-често да изсъхва сама и наблягайте повече на аксесоари за коса, в сравнение с прически.
  • Когато сте на отмора, несъмнено постоянно мокрите косата си – басейни, плажове, спа… Има един артикул, който би трябвало да е постоянно с нас: спрей за елементарно разресване. Впръскайте го на влажна коса и тогава минете с четка или гребен. Този вид артикули минимизират заплитането и накъсването на косите. Ние предлагаме спрей като Easy Comb от VELNEA. Обогатен е с витамини А и Е, пантенол, както и билкови екстракти за мекост и зарево.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Забравете за сухата коса през лятото

  • Подстригвайте постоянно косата си – един път на месец-два. Фризьорът най-добре ще знае по какъв брой, по отношение на самостоятелния й напредък. Така косата постоянно ще наподобява свежа и ще стимулирате растежа й.
  • Колкото е значимо да покриваме тялото и да го пазим от слънчевите лъчи, толкоз е значимо и да покриваме косата си. Шапките и шаловете са прелестен аксесоар, който през лятото е изключително удобен, тъй като защищава косата от UV-лъчите.
  • Един извънредно значим артикул за косата през лятото е маслото за краища. От всичко най-вече страдат точно те – с цел да се сбогувате със сухите кичури, постоянно добавяйте капка или две олио. Добър вид за по-добра хидратация и ревитализиране на косата е кокосовото масло за коса на VELNEA.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Забравете за сухата коса през лятото

  • И един съвет, който дочухме във фризьорския салон: не боядисвайте косата си постоянно през лятото. Всъщност изобщо не си правете труда да я боядисвате преди морето. От солената вода боята освен се отмива, а напряко изчезва. За това изчакайте да завърши ваканцията и с изключение на с загар се завърнете с нов цвят на косата.

Насладете се на слънцето – въпреки всичко това е хубостта на лятото, само че не забравяйте, че то не е другар – нито за кожата ни, нито за косата.

Всички разказани артикули можете да намерите на Lilly Drogerie.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР