Този път Алекс Крос е на подсъдимата скамейка. Обвинен в

...
Този път Алекс Крос е на подсъдимата скамейка. Обвинен в
Коментари Харесай

Народът срещу Алекс Крос - Нов роман от Джеймс Патерсън излиза на 22 юни

Този път Алекс Крос е на подсъдимата пейка. Обвинен в две убийства и полицейска грубост, той е изправен пред извънредно предизвикателство, само че е твърдо решен да потвърди невинността си.

Отстранен от работа, Крос взема решение да се върне към първата си специалност – логиката на психиката, отваряйки съвещателен кабинет в сутерена на дома си. И се оправя в действителност добре, до момента в който някогашният му сътрудник Сампсън не се появява на прага му с молба за помощ. Той проверява отвличането на млада жена и има всички учредения да счита, че казусът е обвързван с няколко други. Всички жертви са красиви русокоски, а следите на похитителите потъват в най-мрачните глъбини на интернет – тъмната мрежа.
 Откъс от Нощна музика от Джоджо Мойс Откъс от " Нощна музика " от Джоджо Мойс
Изабел обви с ръце тялото си, мъчейки се да избяга от надвисналата над нея тъга, от чувството за ампутация, което я връхлиташе всеки п...

Колкото и да е рисковано, Крос се впуска в издирването на девойките, въпреки то да заплашва личното му бъдеще.

Неслучайно Пъблишърс Уикли дефинира Джеймс Патерсън като „ Кралят на бестселърите “. След като печели премия „ Едгар “ за дебютния си разказ през 1977 година, книгите на популярния публицист са продадени в над 380 милиона екземпляра в целия свят. Включен е в книгата за върховете на „ Гинес “ с 31 романа с твърди корици, заели първа позиция в класацията на „ Ню Йорк Таймс “, и общо 45 заглавия, попаднали в същата ранглиста.

Неговият емблематичен воин Алекс Крос е измежду любимците на генерации фенове на престъпните трилъри. Три от романите за детектива психолог имат кино акомодации.

Освен на писане, Патерсън посвещава голяма част от времето си и за щедрост, като влага старания и средства в редица дела, подкрепящи четенето.
 Откъс от „ Завръщане в кафенето на края на света “ Откъс от „ Завръщане в кафенето на края на света “
Денят беше прелестен. Небето бе превъзходно синьо, беше топло, само че не задушно. Чувствах се като в парадайса. И в прочут смисъл в действителност бях....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР