Този парламент свърши важна работа - важна за държавата и

...
Този парламент свърши важна работа - важна за държавата и
Коментари Харесай

Филип Станев, ИТН: В този парламент излязоха истинските лице на политиците, Дончева показа как се лъже

Този парламент свърши значима работа - значима за страната и хората актуализация на бюджета. Това съобщи пред депутатът от " ИТН " Филип Станев. Той благодари на ръководителя на бюджетната комисия Любомир Каримански, който е бил в основата на тази актуализация.

" Предният също беше къс парламент, 45-ият, този също беше къс. Тогава се оправи обаче този по този начин наименуван прославен Изборен кодекс, в този момент се актуализира бюджета ", сподели Станев.

По думите му в този парламент се е случило и нещо доста по-важно - " лъснаха доста истини ":
" Излязоха същинските лица на някои от политическите играчи ", сподели Станев.

Той упрекна съответно Татяна Дончева, която е посочила " по какъв начин не се прави политика и по какъв начин се лъже и манипулира ".

" Г-н Христо Иванов, госпожа Мая Манолова, госпожа Корнелия Нинова, прелестните остарели играчи от Движение за права и свободи, ГЕРБ...направиха по този начин, че в този момент да няма ръководство, да няма кабинет, да се случва това, което се случва сега ", зави Филип Станев.

Той изрази вяра за по-висока изборна интензивност на идните предварителни избори.

Ще е нужен компромис и здрав разсъдък и да не се раздават персонални нападки, а да се свърши същинска работа, сподели още Филип Станев в последния ден на 46-ото Народно заседание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР