Този октомври смартфони на Huawei в портфолиото на А1 ще

...
Този октомври смартфони на Huawei в портфолиото на А1 ще
Коментари Харесай

Смартфоните на Huawei ще са с намалени цени в А1 през октомври

Този октомври смарт телефони на Huawei в портфолиото на А1 ще се оферират с понижение в цената сред 15 и 50%. Устройствата могат да бъдат закупени в брой или на погашение с огромен избор от мобилните проекти на телекома А1 ONE Unlimited 2XL, 3XL, 4XL и 5XL. Месецът на Huawei ще обхване онлайн магазина на А1 и комерсиалните обекти на телекома.
До края на месеца ще бъдат понижени определени модели на китайския производител. Сред предложенията са както смарт телефони от високия клас като Huawei P40 Pro, по този начин и бюджетни модели като Huawei Y6p. Не липсват и представители на високия клас от серията P30 и други телефони от предходната година.
В електронния магазин А1.bg ще бъдат налични флагманите на китайския производител Huawei P40 Pro в комплект с Huawei Watch GT 2 46mm Black и P40 Pro в комплект със смарт гривна Huawei SmartBand 4 – и двата комплекта са с 15% понижение. Другите представители на серията P40 – Huawei P40 Lite и Huawei P40 Lite E се оферират в комплект с портативна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh с 25% и надлежно 30% отстъпка от нормалната им цена. Онлайн потребителите ще намерят и бюджетните оферти Huawei Y6p и Huawei Y5p, които също вървят с комплект външна батерия. През октомври Y6p ще бъде понижен с 30%, а Y5p ще има 50% по-ниска цена.
В магазините на А1 в цялата страна ще се оферират с понижение и по-стари модели на Huawei. Сред тях са Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P30 Lite, Huawei Nova 5T, Huawei P Smart Pro, Huawei P Smart Z, Huawei Y5 2019, Huawei Y6 2018 и Huawei Y6 2019. Те още веднъж могат да бъдат закупени със доста понижение в брой или на погашение с проект от А1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР