Този ноември представете си място, където желанията се сбъдват –

...
Този ноември представете си място, където желанията се сбъдват –
Коментари Харесай

Съкровените мечти се сбъдват с „Желание“ този ноември само в кината

Този ноември представете си място, където желанията се сбъдват – където съкровените фантазии се трансформират в действителност. Ами, в случай че това място в действителност съществува? Ненадминатите майстори на анимационните приказки Дисни означават своята 100-годишнина с Желание – героичен музикален филм, въодушевен от извънредно богатата историята на студиото, търсещ отговор на въпроса „ Каква е истината за появяването на звездата, към която толкоз доста герои, а и ние самите, насочваме желанията си? “.

Желание ни води в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички мечти се сбъдват. Там ни чака 17-годишната Аша – неуморен оптимист, с изострен разум, която е откровено загрижена за добруването на нейната общественост. Когато, в миг на обезсърчение, Аша насочва горещо предпочитание към небесата, на нейния зов дава отговор галактическа сила – дребна топка от неизчерпаема сила, наречена Звезда. Заедно те ще се изправят против страховити врагове, с цел да опазят кралството и да потвърдят, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и стремежи да се осъществен.

Първият филмов откъс на Желание ни среща с жизнерадостната Аша, с нейния правилен приятел – палавото козле Валентино, с игривата Звезда на желанията и с кроящия пъклени проекти, всесилен държател на Розас – крал Магнифико. Ставаме очевидци на извънредно красивия трогателен свят на тази неповторима, изпълнена с доста музика и комизъм вълшебна история, която може да бъде основан единствено и само от Дисни.

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сюжет на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто).

Желание се сбъдва от 24 ноември единствено в кината на 2D и 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР