Този модел на упражняване на властта откакто ГЕРБ няколко пъти

...
Този модел на упражняване на властта откакто ГЕРБ няколко пъти
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Този модел на упражняване на властта има за цел еднолично управление на общите ни пари

Този модел на практикуване на властта откогато ГЕРБ няколко пъти сформира държавното управление има за цел безспорна концентрация и еднолично ръководство на общите ни пари. Няма значение какво ще гласоподава Народното събрание и какво ще написа в този закон, в следствие Борисов разпределя парите. Това сподели в предаването " Лице в лице " ген. Атанас Атанасов.

" Огромни остатъци годишно се събират, които не са част от бюджетната процедура през Народното събрание, и по-късно се разпределят с разпореждане на Министерски съвет по целенасоченост, и по този метод се държи надзор над общините, те са изцяло подвластни от централната власт поради тези спомагателни пари, които на някои ще се провиснал, на други – не ".

По този метод се купува политическо въздействие, добави Атанасов.

В коментар на думите на Бойко Рашков, че нерегламентирано се подслушват магистрати, политици и публицисти, Атанасов сподели, че този проблем е част от цялостния проблем за метода, по който действа страната освен това ръководство.

Според него това би трябвало до момента да е разстресло българските институции.

" Може ли шефът на бюрото, което управлява тази активност, да излезе и да каже, че има нелегално подслушване на магистрати, политици, публицисти – това е тежък скандал ", съобщи Атанасов.

" Въпросът е за какво няма реакция на институциите, за какво парламентарната комисия не е изслушала до момента заинтригуваните лица, за какво опозицията не е поискала – тъй като се опасяват от властта, тъй като може да им се случи нещо ", добави генералът.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР