Този млад, 35-годишен мъж е вече пълноправен член на един

...
Този млад, 35-годишен мъж е вече пълноправен член на един
Коментари Харесай

Този смелчага се престраши и се доближи до лъва. Нао реакцията на царя на животните ще ви изуми (ВИДЕО)

Този млад, 35-годишен мъж е към този момент пълновръстен член на един лъвски прайд! (виж видеото). Отношенията му с животните са изумителни – те му разрешават да ги прегръща и целува свободно! При това у мъжа не се вижда и диря от боязън! А „ царят на животните “ и една от неговите многочислени „ дами “ одобряват с очевидна ненаситност разнообразните му милувки! Очевидно, мъжът към този момент се е утвърдил като смел лъвоукротител, познаващ в елементи душeвността на страховитите котки! Впечатляващо е и събитието, че той работи в естествените условия на един естествен резерват, а не на цирковата сцена!

Гледайки видеото, не оставате ли с усещане, че сниманите там лъв и лъвица откровено засвидетелстват обичта си към този покорил ги мъж?

И възприятията са взаимни! Не се усеща напрежението, зараждащо непроменяемо сред един дресьор и поставените в подчинено състояние лъвове, проявяващо се при нормалните циркови номера. А не намирате ли фрагментите за задоволително страховити, с цел да изключи всякаква опция да се поставите действително на мястото на този удивителен храбрец! Затова, гушкайте си обичайни „ домашни любимци “ в лицето на котки и кучета – лъвовете не са за вас, нали?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР