Този мини Франкенщайн е получен при кръстоската на къмпинг ремарке, триколесен велосипед

...
Този мини Франкенщайн е получен при
кръстоската на къмпинг ремарке,
триколесен велосипед
Коментари Харесай

Микро-елвело-кемпер за суша и вода - видео

Този мини Франкенщайн е получен при кръстоската на къмпинг ремарке, триколесен велосипед и лодка! Дело е на латвийския новак дизайнер Зелтини /Zeltini/ и е наименуван Z-Triton. Интересната кръстоска сега е в стадий първообраз и може да подслони даже за спане двама души и малко куче.

Z-Triton е с габарити дължина 3,6 м, широчина 1,2 м ивисочина 1,55 м. Направен е от шперплат и фибростъкло върху стоманена рамка, има и някои пластмасови елементи направени с 3D печат.

Когато се употребява като триколка, задвижването й се подкрепя от два 250-Ватови електрически мотора, свързани с 36-Волтова батерия. Според Zeltini, те предлагат до 40 км асистирано колоездене, в взаимозависимост от терена.



В техническите характерности се включват дискови спирачки, осветяване, клаксон, USB порт за зареждане, място за сядане, чадър, две кафези за бутилки с вода, сгъваема седалка за пасажери, държач за чаша кафе и седалка за домашен любимец, която може да бъде сменена с детска седалка. Освен това са монтирани шест слънчеви панела.

Очевидно няма да прекосите Атлантическия океан в това нещо, само че след като трите му колела са сгънати и се прикрепят дребни надуваеми понтони за допълнителна непоклатимост, Z-Triton може да изследва умерено езеро да вземем за пример. Кабината му е зад седалката на триколката и е оборудвана с табло с контроли, чистачка на предното стъкло, волан с форма на Z, спомагателни седалки и лебедка. На вода задвижването е поверено на 12-Волтов електрически извънбордови мотор с помоща на който могат да се изминат на вода до 10 км.



И най-после, когато пристигна време за ястие и легло за през нощта, микро-елвело-лодко-кемпера предлага нещо като сгъваема кухня и маса за хранене, плюс някои стелажи. След като седалките се прегънат, интериорът се трансформира в спалня.

Има някои терзания, като цената и дали ще ви трябват яки бедра с цел да използвате редовно забавната композиция. Въпреки това, Zeltini сега е ангажиран да го тества старателно при всевъзможни климатични условия с оглед да го пусне на пазара до средата на 2021 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР