Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят

...
Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят
Коментари Харесай

Детските часовници MyKi в комплект с чанта с пособия за рисуване в Yettel

Този месец Yettel предлага на своите клиенти опцията да закупят някой от комфортните детски часовници с следене MyKi Watch от онлайн магазина на мобилния оператор, в комплект с красива чанта от анимационния сериал Paw Patrol.

В нея могат да се намерят тематични материали за изобразяване, моливи и пастели.

Всички сегашни и бъдещи клиенти на Yettel могат да се снабдят с най-достъпния модел MyKi Touch, чиято цена е единствено 19,99 лева с проект Джуниър 13,99. Въпреки по-скромните му благоприятни условия, посредством часовника родителите имат опция да наблюдават местоположението на детето си.

Моделът съблюдава изцяло концепцията на серията устройства. Той е приветлив за малчугана и бързо може да стане негов любим, защото при създаването му е взето мнението на младежи сред 4 и 12 години. Същевременно устройството работи и като GPS тракер в помощ на родителите. С MyKi touch детето не остава без надзор и постоянно знаете къде се намира то.

MyKi часовниците засичат настоящото местоположение на детето както навън, по този начин и на закрито и изпращат данните до приложението MyKi Watch, конфигурирано на смарт телефона на родителя. Самият часовник е с пъстър и сензитивен на досег 1.22-инчов екран с резолюция 240x240 DPI и има 2 иконки за бързо набиране на родители. Номерата, които могат да звънят на часовника, също са авансово дефинирани.

MyKi Watch 4 LITE е друга версия на часовника с по-богата функционалност. Той е подобаващ и за по-големи деца. Освен значимите функционалности за следене и образуване на позвъняванията, моделът разполага с благоприятни условия за чат с родителите и изпращане на фотоси от вградената камера.

Часовникът има приложения като вграден крачкомер, математическа игра и опция за основаване на аларми, които да припомнят за значимите действия и задания от деня. Цената на модела е 69.99 лева с Джуниър 13.99 и до края на юни устройството се продава в комплект с Paw Patrol чанта с принадлежности за изобразяване.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Освен с главната си функционалност за следене и надзор над гласовите позвънявания, този модел е напълно водоустойчив и разполага с IP 67 документ. Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и даже видео позвънявания, както и чат функционалности.

Любопитна е опцията децата да прибавят другари в своя лист с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства посредством Bluetooth. За да е сполучлива връзката, тя би трябвало да бъде утвърдена през мобилното приложение на двата часовника, тъй че родителите да не престават да имат надзор.

MyKi 4 наблюдава и интензивността на детето денем с помощта на вградения крачкомер. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 109.99 лева с Джуниър 13.99. С онлайн покупката му потребителите получават в комплект и специфичната Paw Patrol чанта с принадлежности за изобразяване.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР