Този месец Преслава публично афишира връзката си си с Павел

...
Този месец Преслава публично афишира връзката си си с Павел
Коментари Харесай

Как Успя Да Го Постигне! Преслава Извърши Немислимото Със Своя Нов Приятел. Здравенякът Е

Този месец Преслава обществено обявява връзката си си с Павел Лазаров. Той от години е в общественото пространство и през леглото му са минали не една и две известни мацки. Смятан за наркодилър, мачото е претърпял коренна смяна около връзката си с фолк певицата!

Вече за всички е ясно, че тя се е настроила на вълна семейство и деца и счита, че Павел е верният избор за осъществяване на тези цели. Въпреки че мнозина й се присмяха за тези фантазии, нищо чудно скоро те да станат действителност! Причината, която ни навежда на тази мисъл е, че Лазаров също се е трансформирал доста, и то към положително.

Свикнал на ергенски и нощен живот, в последно време той избира домашния уют и компанията на обичаната си Преслава. Гледал постоянно да напасва графика си съгласно нейния, с цел да имам най-много време, което да прекарват дружно. А през това време се превръщал в радикално друг човек от този, който всички познават.

Оказва се, че Павел има и своята сантиментална страна, стига да успееш да я изкараш нескрито. Е, очевидно певицата е съумяла и е доста горда с това свое достижение. Преди дни Лазаров сготвил вкусна вечер с пъстърва за Преслава и нейната сестра Ивелина. Тримата хапнали в домашна конюнктура и се забавлявали доста, написа hotarena.net.

Шеговито изпълнителката наричала своя обичан „ началник Лазаров “ и не пропуща да се похвали с кулинарните му шедьоври. А почитателите й я подпитват дали и тя му връща жеста с някоя и друга манджичка. По-скоро не!

Но пък Преслава е намерила своя метод да се отблагодари на Павел. Откакто са дружно, двамата обикалят по планини и гори при всяка комфортна опция. До скоро певицата изобщо не си падаше по сходни занимания, само че около обичания си се е запалила и в този момент постоянно се щрака с огромни кучета и коне, които са пристрастеността на Лазаров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР