Този месец актьорът Джейк Джиленхол даде интервю за Vanity Fair,

...
Този месец актьорът Джейк Джиленхол даде интервю за Vanity Fair,
Коментари Харесай

Кой не се къпе често в Холивуд: WSJ - slava.bg

Този месец артистът Джейк Джиленхол даде изявление за Vanity Fair, в което сподели, че намира къпането за „ по -малко належащо “. Той продължи: „ Аз също мисля, че има целия свят на некъпането, който също е в действителност потребен за поддържането на кожата и [телата ни] се почистват естествено. “

„ Дори повече, в сравнение с в очите или носа, чистотата съществува в съзнанието на наблюдаващия “- „ Мръсотията на чисто “ на Катрин Ашенбург.

Този „ свят на некъпане “ наподобява се намира тъкмо към оста на Холивуд, като се има поради броят на известните персони, които се включиха със лична философия на хигиената, написа wsj.

При появяването си в подкаста на Dax Shepard Armchair Expert това лято актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис описаха своя неналожителен метод към къпането на себе си и децата си. Г -н Къчър сподели: „ Измивам подмишниците и чатала си всеки ден и нищо друго в никакъв случай. “ Що се отнася до децата, той сподели: „ Ако можете да видите мръсотията върху тях, почистете ги, другояче няма смисъл. “ След като тематиката избухна в Twitter, Дуейн Джонсън - Скалата се изрече в противоположния завършек на спектъра, като сподели, че се къпе по три пъти дневно.

Самите лекари са разграничени във връзка с вярното количество за къпане. Мнозина обаче се придържат към къпане на всеки 24 часа като здравословно.

„ Препоръчваме пациентите да се къпят всеки ден “, споделя доктор Кори Л. Хартман, сертифициран кожен лекар и създател на Skin Wellness Dermatology в Бирмингам, Ала. Той разяснява, че не е належащо да се разтрива нападателно изсушаващият сапун върху всяка част от тялото всеки ден - добре е да оставите пяната да тече по краката ви. Но той означи: „ Имате толкоз доста струпване на нечистотия, пот, лой и останки от околната среда, за които даже не осъзнавате, че ги носите всеки ден по кожата си и че в действителност би трябвало да ги премахнете. Тя предизвиква бактериите, предизвиква свръхрастежа на други организми и е просто добра концепция да си вземете душ. "...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР