Този мандат беше белязан от невиждани кризи. Започнахме с ковид

...
Този мандат беше белязан от невиждани кризи. Започнахме с ковид
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова пред SafeNews: Оставям на следващия кмет готови проекти и осигурено финансиране

Този мандат беше белязан от невиждани рецесии. Започнахме с коронавирус рецесията. Но се справихме. Имаме подготвена визия до 2050-а година. Естествено, средата е динамична, всичко се трансформира. Но оставям на идващия кмет подготвени планове и обезпечено финансиране.

Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова особено за SafeNews. Тя към този момент разгласи, че това е последният ѝ мандат на поста.

Не съм мислила каква ще е идната ми професионална стъпка. Работата ми ще е до последния ден. След това ще имам време да помисля, съобщи още Фандъкова, която е непроменяемо на поста от 8 ноември 2011 година Преди това тя има още един мандат като кмет на Столична община – от 23 ноември 2009 година до 6 октомври 2011 година

Фандъкова особено акцентира и по тематиката за „ зелените системи “:

По „ зелените системи “ работи голям екип от хора, освен това от много дълго време. Давам два образеца – при построяването на огромни паркинги залагаме постоянно озеленяване. Вторият образец е стягане на контрола при унищожаване на растителност при разнообразни капиталови планове. Помните проблема с „ Мария Луиза “, когато притежателят отстрани доста дървета. Разбира се, той беше глобен, само че би трябвало по-голям надзор от това. За мен е значимо, че в края на мандата ми се взе това решение.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР