Този мъж, който вече има проблеми с властите, беше арестуван

...
Този мъж, който вече има проблеми с властите, беше арестуван
Коментари Харесай

Полицията издирва бенгалски тигър в Хюстън

Този мъж, който към този момент има проблеми с управляващите, беше задържан в понеделник вечерта за бягство от арест, откакто натовари тигъра в кола и се отдалечи. Но когато полицията пристигнала в дома му в Хюстън, от огромната котка нямало и диря.
" Тигровата част от следствието продължава ", написа в Туитър полицията в Хюстън след ареста на 26-годишния Виктор Уго Куевас. Неговият юрист упорства, че тигърът не принадлежи на Куевас, написа БГНЕС.
 Жена разхожда тигър на каишка в търговски център в Мексико Жена разхожда тигър на каишка в търговски център в Мексико
Появата на жена, водеща бенгалско тигърче като домакински любим в търговски център, провокира изненада и отвращение за мнозина в Мексик...
Но пък в новините е обявено, че животното живее в къща, наета от Куевас.
Драмата стартира в неделя вечерта, когато тигърът бе забелязан да се разхожда умерено през тревни площи в квартал в западен Хюстън.
" Искам да кажа, че не можех да допускам ", сподели Хосе Рамос пред локалната телевизия KPRC. Той направил фотография, разгласява я в квартален блог и се обади на незабавен полицейски номер.
" Беше доста ужасно, тъй като това е доста насочена към фамилията общественост и виждате доста деца и (бебета), които се разхождат ", сподели Рамос.
 Тигър умъртви надзирател в зоопарк в Швейцария Тигър умъртви надзирател в зоопарк в Швейцария
Пазач в зоологическата градина в Цюрих в събота е бил атакуван и ранен смъртоносно от тигър, оповестява AFP, базирайки се на известие...
Уес Маниън, заместник-шериф, който не бил на работа, само че живее в региона, видял поста, изтичал до мястото и застанал против тигъра с и45зваден револвер, демонстрира кадър, изработен от съсе3д.
„ Последното нещо, което желаех да направя, беше да гръмна тигъра “, сподели Маниън пред телевизия KHOU. " Не изглеждаше супер нападателно. "
Куевас е бил прочут на полицията, защото е бил освободен под гаранция в очакване на развой за ликвидиране. В Tуитър хората новината за изчезналата огромна котка беше№1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР