Този, който ви обича истински, ще ви кара да се

...
Този, който ви обича истински, ще ви кара да се
Коментари Харесай

Този, който ви обича истински, ще ви предложи спокойствие и сигурност

Този, който ви обича същински, ще ви кара да се смеете, ще споделя щастието си с вас и ще ви предложи разтуха и сигурност на мястото на страховете, грижите и скърбите ви.  Това са правилата на хубавичко обич.

Всички знаем, че не всеки път е елементарно да се открие подобен прочувствено зрял човек. Трудно е да намериш някой, който предлага същинско чувство за сигурност, без заблуди и полуистини.

От самото начало обаче би трябвало да изясним следното: безспорно би трябвало да даваме на другите това, от което самите ние имаме потребност. На собствен ред, би трябвало да изясним и това, което заслужаваме. Това включва да го изясним на самите себе си, освен на останалите.

Разбира се, няма подозрение, че прочувствените или интимни връзки могат да бъдат извънредно комплицирани.

Те изискват  огромно персонално влагане, предпочитание за развиване, както и дарба да предлагате щастие и почитание на обичания от вас, в същото време полагайки грижа за самите себе си.  Това надалеч не е лесна рецепта.

Връзките, които се открояват, са тези, в които  и двете страни се усещат задоволително спокойни и отпуснати, с цел да покажат същинската си същина.  Такива взаимоотношения могат да се трансфорат във вълшебно и извънредно прекарване, носещо задоволство и персонално благополучие.

И защото тематиката е комплицирана, си коства да помислим над нея.

Този, който ви обича, знае по какъв начин да ви изслуша

Да чуваш някого не е същото като да го слушаш – всички знаем това. В любовта на първо място  трябва да усещаме, че сме били чути и разбрани.

В  интимните  си връзки би трябвало да усещаме, че това, което мислим и споделяме с колегата си, се взема под внимание.

  • Това не значи, несъмнено, че е належащо да се съгласявате с половинката си за всяко едно нещо . Това би било съвсем невероятно! Важното е да знаете по какъв начин да се изслушвате и да постигате някакво единодушие в последна сметка, даже и да не сте на едно и също мнение.
  • Ето по тази причина е значимо да знаете по какъв начин да поддържате връзка. Независимо какъв брой е мъчно,  казвайте гласно страстите, които държите вътре в себе си.

Ако ни е мъчно да  поддържаме връзка , постоянно се случва да си мълчим за дребните неща, които ни нервират, и да чакаме индивида отсреща да ги отгатне или планува.

В това няма никакъв смисъл. Вместо това би трябвало да се научим да споделяме това, което ни тормози или тревожи още на момента. Не бива да чакаме, до момента в който стане прекомерно късно.

Този, който ви обича, ви дава сигурност

Всеки един от нас заслужава пълноценна обич, а не половинчата връзка, основаваща се на съмнения от рода на:  „ Днес те обичам, само че за на следващия ден ще си помисля. Ако искаш да ти покажа любовта си, би трябвало да се държиш по избран метод. “

Никой не заслужава обич, която се базира на неустановеност или шантаж. Никой не заслужава обич, която да оставя възприятието за боязън, че индивидът насреща ще ви напусне във всеки един миг.

Здравата и зряла  връзка  не може да бъде построена върху нестабилна основа.

Зрялата обич се реализира  в това пространство на мира и протекция, в което не се постанова да се страхувате за нищо , в което няма опасения или подозрения дали ще ви обичат и на утрешния ден или дали сте почтени за уважението на колегата ви.

Този, който ви обича, ще ви поддържа

Говорим много за способността сами да ковем ориста си, да запазим най-силната си обич за самите себе си и гневно да браним възприятието си за персонална сигурност, което ни разрешава да живеем както желаеме и да взимаме решенията си, без да оставяме  мнението  на останалите да ни въздейства прекалено много.

Поддържането на здрава връзка значи да се отдаваме, да влагаме от себе си всекидневно,  да се доверяваме и да ценим индивида отсреща.

Разбира се, във всяка връзка би трябвало да усещаме поддръжката на половинката си.

Нормално е да ни вълнува мнението на колегата ни за нас – по тази причина всевъзможни сериозни или надменни мнения за задачите, желанията или ползите ни могат да бъдат извънредно мъчителни.

Трябва да имаме поради, че  да обичаш някого значи да знаеш по какъв начин да го уважаваш и да почиташ персоналните му проекти.  Това обогатява връзката и насърчава  личностното развиване  и на двете страни.

Този, който ви обича, няма да ви съобщи

Няма подозрение, че който ви мами, предава или лъже всекидневно, ви дава подправена обич, която даже не заслужава да бъде наречена обич.  Не заслужавате това, не се нуждаете от това и това няма да ви донесе достолепие.

Друго, което би трябвало да запомним, е, че този, който е кадърен да лъже индивида, който обича, не обича даже и себе си.

Ако обичаме някого, би трябвало да се грижим за него като за полезност, като за нежно богатство, което би трябвало да бъде защитавано с внимание и нерешителност.

Ако сте дали прошка неистина на колегата си, би трябвало най-малко да бъдете бдителни отсега нататък и да наблюдавате държанието му.

Прошката от време на време е хубаво нещо, само че не трябва да простите всичко. Ако го извършите, в бъдеще може да се обвинявате за болката, която са ви предизвикали, тъй като не сте сложили ясни и безапелационни граници.

Този, който ви обича същински, ще ви обича такива, каквито сте и няма да се опита да ви промени

Този, който ви обича същински,  ще обожава всички ваши нюанси, всички ваши особености, красивите ви добродетели и даже минусите ви.

  • Никога не трябва да забравяме това просто предписание. Точно както никой няма право да изисква от вас неща, които опонират на вашата същина и полезности,  по този начин и вие нямате право да желаете от колегата си да бъде нещо, което не е.
  • Трябва да желаеме да бъдем обичани такива, каквито сме, да ни обичат поради същинската ни същина.

Никога не трябва да губите идентичността си, единствено с цел да удовлетворите колегата си. По този метод само ще загубите самоуважението си.

Опитайте се да си припомняте тези правила, когато мислите за интимната си връзка, и ще можете да създадете по-сигурна среда, цялостна с задоволство и пълнота и за двете страни. Казано в резюме, здрава обич.

източник: zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР