Този коктейл ще ви помогне да се отървете от излишните

...
Този коктейл ще ви помогне да се отървете от излишните
Коментари Харесай

Този коктейл ще ви помогне да се отървете от излишните мазнини

Този коктейл ще ви помогне да се отървете от непотребните мазнини

Всички знаете какъв брой е мъчно да се отървете от мазнините по корема и талията. Повечето дами подхващат какви ли не ограничения, с цел да изваят стройна фигура! Понякога тези способи са прекомерно тежки за нашето здраве и нашата душeвност.

Но има доста и много приятни способи да станете по-слаби. Днес ви предлагаме рецепта, която не дава обещание неотложно знамение, само че е ефикасна.

Ако следвате тази рецепта и замените закуската си с този коктейл, добавите най-малко минимална доза физически извършения (разходка или колоездене) и намалите потреблението на брашно и мазнини, скоро ще забележите, че талията ви е по-тънка и стомахът ви е плосък. Може да намалите тежестта си с 3-5 кг за месец.

Особено подобаваща е тази рецепта за закуска през лятото.

Този лек коктейл съдържа задоволително количество витамини и минерали, нужни на организма.

Допълнително преимущество на тази закуска е способността да се усъвършенства работата на храносмилателната система, да се увеличи чревната пъргавина, да се бори против запек и по този метод оказва помощ на организма да почисти шлаките, което е доста значимо за нас, в случай че желаеме да отслабнем.

Необходими съставки:
1 супена лъжица ленено семе
2 супени лъжици овесени ядки
1 чаена лъжичка какао на прахуляк (без захар)
5-7 сушени сливи без костилка
300 мл. кефир или нискомаслено кисело мляко
100 мл. вода

Как да го приготвите:
Внимание! Коктейлът за сутринта се подготвя вечерта!

Кипнете водата и залейте авансово измитите сини сливи.
Покрийте и оставете за 10-15 минути. В купа смесете какаото, лененото семе и овесените ядки. Залейте всичко с кефир или кисело мляко. Отцедете водата от сините сливи, нарежете ги на ситно. Добавете сините сливи към коктейла. Разбъркайте добре още веднъж. Изсипете сместа в стъклен буркан, покрийте и поставете в ледник до сутринта.

На сутринта закусете с този коктейл. За лятното утро се нуждаете от освежаваща закуска. Но, в случай че не ви подхожда да консумирате подобен леден коктейл, тогава можете леко да го затоплите на водна баня, като непрестанно разбърквате. Просто не го прегрявайте.

Защо е толкоз здравословна тази закуска?

Защото съдържа огромно количество фибри, което оказва помощ на тялото да се отърве от токсините, контролира работата на червата и оказва помощ за изгаряне на мазнините. А кефирът или киселото мляко ни доставят пребиотици, които улесняват храносмилането и способстват за чувството за лекост.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР