Този кабинет отразява профила на самия президент – спокоен, уравновесен.

...
Този кабинет отразява профила на самия президент – спокоен, уравновесен.
Коментари Харесай

Явор Дачков: Министрите в служебния кабинет са сериозни професионалисти

Този кабинет отразява профила на самия президент – спокоен, балансиран. Министрите в него са съществени експерти. Той претендира да е противовес на досегашния кабинет, само че по какъв начин ще се показа – следва да забележим. Моята оценка е доста добра. Това съобщи журналистът в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия.
" Най-логичното, което можеше да се случи беше да се в профил модела на ръководство. Партията на Слави Трифонов се оказа, че не е това, за което я мислеха гласоподавателите. Видя се, че това е инженерен план на статуквото. Тя подмени вота им, откакто не сътвори държавно управление. Слави обслужи Движение за права и свободи през този интервал ", изясни още Явор Дачков. Можеше да се провежда нещо съществено, а друг панаир, който спретна Мая Манолова, сподели още Явор Дачков.
 Явор Дачков: Имаме огромен медиен състезател с властови център отвън България Явор Дачков: Имаме огромен медиен състезател с властови център отвън България
„ За да се унищожи статуквото ГЕРБ - Движение за права и свободи, би трябвало тези две партии да останат отвън властта. Това значи опция на настоящето...
„ Гледаме цирк. Прави се опит да се размени един политически сътрудник с различен “, сподели Дачков, давайки за образец Движение за права и свободи и ГЕРБ през 2013 година Според него е било по-добре Народното събрание да се захване с едно нещо и да го довърши, вместо да се заема да прави следствия.
С този кабинет, президентът дава отговор на всички рецензии против него, съобщи от своя страна журналистът Петър Волгин. По думите му този кабинет е по-успешен, в сравнение с предходния на Радев. „ Аз съм доста щастлив, че нямаше държавно управление в този парламент, тъй като това щеше да е замяна на вота, направи се крачка към нормалността “, заключи журналистът. „ Която и партия да беше взела мандата и да се беше пробвала да сформира държавно управление, това щеше да е политическо самоубийство. Абсурдна е обединението сред Движение за права и свободи и Демократична България. Трябва да се съблюдава политическа непорочност и ясно да се откроява кое е дясното и кое е лявото. Партиите би трябвало са почтени с гласоподавателите си “, акцентира Волгин. Според него не е работа на служебното държавно управление да се занимава със сигнали.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР