Този хранителен режим е създаден от учителя Петър Дънов с

...
Този хранителен режим е създаден от учителя Петър Дънов с
Коментари Харесай

Помислете за здравето си! Ето как завинаги ще прочистите организма си с режима на Петър Дънов (ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ)

Този хранителен режим е основан от учителя Петър Дънов за да пречистим организма си от всички отрови, само че също така ни оказва помощ и да отслабнем. Продължава 10 дни, през които би трябвало да ядете само мед, жито, орехи, ябълки. Пийте доста вода! В началото на диетата девет дни яжте по 100 грама жито на ден. Разпределете си го на толкоз порции, колкото пъти смятате да ядете денем. Освен това разрешени са и три ябълки, три лъжици мед, девет ореха. Пийте доста вода – най-малко по два литра на ден. Не би трябвало да е чешмяна.

Житото можете да приготвите като го залеете с гореща вода. След това го прецедете. На идващия ден изпийте водата, и малко по-късно започнете да хапвате от житото. Можете да му сложите малко мед. Консумирайте ядките сурови. На десетия ден към всичко останало можете да добавите малко и от тъй наречените ангелска чорба (зеленчукова супа).

След като приключите с диетата започнете да добавяте питателните артикули, които нормално консумирате последователно. Пържените храни, сладкото, месото оставете за най–накрая. Първо започнете с плодове, супи, салата, варени меса. Не забравяйте, че в никакъв случай не би трябвало да преяждате.

Ако глутена не ви се отразява добре, то тази диета не е подобаваща за вас. Започнете да спазвате този хранителен режим на пълнолуние. Пийте доста вода, или пък вместо нея чай без захар.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР